DayTrading: Czwartek 21.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.02.2013
no ale fuszki pogratulować, miejmy nadzieję że będzie Ci się powodzić i dużo zarobisz,
Powodzenia i Gratulacje
Powodzenia i Gratulacje
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Gra własnymi pieniędzmi jest stresująca, ale gra cudzymi byłaby dla mnie zabójcza, zwłaszcza gdyby to były miliony.Kondek pisze:Cześć, dostałem propozycję pracy w firmie tradingowej i muszę się wykazać w daytradingu. Zawsze grałem średnioterminowo i na arbitrażach, więc jest to wielkie wyzwanie.Dostałem rachunek i traduje na samym forexie. Będę uważnym czytelnikiem tego działu forum
Dlatego podziwiam ludzi, którzy dają radę.
never fear
I is here
I is here
tu nie masz racji kondek pewnie ma nad soba czlowieka, ktory kontroluje jego ryzyko i wyniki, to pomaga, ty sam jestes skazany tylko na swoja samodyscypline, a jak to z samodyscyplina bywa kazdy wie..
Jasne, ma pewnie dzienne limity strat i wielkości pozycji. I niech gra dobrze przez 5 lat i dopuszczą go do wielkiej kasy, gdzie limit strat będzie w setkach tysięcy. Dla mnie to byłoby o wiele za duże obciążenie psychiczne, gdyby to były cudze pieniądze.sureshot pisze:tu nie masz racji kondek pewnie ma nad soba czlowieka, ktory kontroluje jego ryzyko i wyniki, to pomaga, ty sam jestes skazany tylko na swoja samodyscypline, a jak to z samodyscyplina bywa kazdy wie..
never fear
I is here
I is here
-
- Bywalec
nic ciekawego sie nie dzieje na edku
przygorowuja enter przed dalszym spadkiemlukasz2021 pisze:nic ciekawego sie nie dzieje na edku

-- Dodano: czw 21-02-2013, 16:01 --
merkel gadala ,ze kurs powinien chodzic od 1,3 do 1,4 wiec troche miejsca mamy w dol

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- klimokrates
- Pasjonat
Trudno, po prostu o 10 tej piszesz o Longach z H4 a po 12 tej RGR H1 i okrutne spadkirafmax pisze:
1. nie wiem kto to rogalski i nie obchodzi mnie to
Ale po co na siłę wymyślać formacje ? jak spada to spada. Po co na siłe te 3 szczyty szukać ?2. rgr moze i watpliwy ale da sie go dostrzec nie wysilajac nadto wyobrazni
Ja wcale nie neguje spadków, po prostu uważam, że to nie jest RGR. A miejsce na potencjalnego Longa podałem dziś na rysunku kto załapał to załapał dolna czerwona linia3. z jakich poziomów masz L ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
ja narazie licze na odbite w 1,3240
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek