DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
czyli esa na ejku, nie mamy złudzeń 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowa jakość
to pewnie zaladowny mocno w S jestes pogratulowaccyanfrog pisze:to co dzisiaj zloto zrobilo to cos pieknego. moge juz isc na emeryture.

CHiny zaciesniaja Soros sprzdawal teraz FED mysli o zaciesnianiu to zloto ma jeden kierunek i mysle ze nie koniec spadkow
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 21:16 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
ze zblizamy sie do strefy ok 1509 gdzie bede kupował.Nowy123 pisze:nie przebije teraz przebuje w nocy lub jutrorafmax pisze:Buy limit zadziałał idealnie. Zobaczymy czy utrzymaja poziom. Oby eur/usd nie przebiło 1,3265-70 to powinni utrzymacrafmax pisze:Bez komentarza...i co powiesz o SP500
chcociaz pewnie liczysz na korekte o ktorej piszesz od miesiecy?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Na AUDI D1 co sądzisz ?? poleci w dół jeszcze ( a może w nocy ) hmmm ???Nowy500 pisze:zloto leci na leb na szyje wiec nic dziwnego. caps locka masz wlaczonegoTommy_Boss pisze:AUDI H1 NADAL NIE MA DOŚĆ !!!!!!!!! hehe
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
nie chcialbym Cie w blad wprowadzic, ale mysle ze jeszcze down poki zloto nie osiagnie 1527 niekoniecznie w tym tygTommy_Boss pisze:Na AUDI D1 co sądzisz ?? poleci w dół jeszcze ( a może w nocy ) hmmm ???Nowy500 pisze:zloto leci na leb na szyje wiec nic dziwnego. caps locka masz wlaczonegoTommy_Boss pisze:AUDI H1 NADAL NIE MA DOŚĆ !!!!!!!!! hehe
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- Tommy_Boss
- Pasjonat
No właśnie myślę tak - AUDI zjazd do 1.0154 (okolica)
A GOLD tak jak klikasz ( jestem za )
A RYNEK I TAK ZWERYFIKUJE

A GOLD tak jak klikasz ( jestem za )
A RYNEK I TAK ZWERYFIKUJE

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
ze zblizamy sie do strefy ok 1509 gdzie bede kupował.rafmax pisze:nie przebije teraz przebuje w nocy lub jutroNowy123 pisze:Buy limit zadziałał idealnie. Zobaczymy czy utrzymaja poziom. Oby eur/usd nie przebiło 1,3265-70 to powinni utrzymacrafmax pisze:Bez komentarza...i co powiesz o SP500
chcociaz pewnie liczysz na korekte o ktorej piszesz od miesiecy?[/quote]
nie wiem co wykombinuja czy to juz cel 1475 80 trzeba poczekac bo dzis jak i po FEDzie rekacja prawidlowa jest na drugi dzien

Siemanko,
Chwilkę tu nie zaglądałem.
Chyba już powoli kurz po FOMC opada. Jutro pewnie będzie decydujący dzień. Aktualnie moim zdaniem jesteśmy w ciekawym miejscu na EUR/USD. Wszedłem co prawda już dziś w elkę, ale to tylko dlatego, że liczę na koretkę ze strony azjatów.
Rzućcie sobie okiem, na to jak dolna banda trzyma(ła) cenę
. Akurat w tym miejscu również zlewa się z SR.
Średnie też są daleko, więc miejsce na korekte jest.
Chwilkę tu nie zaglądałem.
Chyba już powoli kurz po FOMC opada. Jutro pewnie będzie decydujący dzień. Aktualnie moim zdaniem jesteśmy w ciekawym miejscu na EUR/USD. Wszedłem co prawda już dziś w elkę, ale to tylko dlatego, że liczę na koretkę ze strony azjatów.
Rzućcie sobie okiem, na to jak dolna banda trzyma(ła) cenę

Średnie też są daleko, więc miejsce na korekte jest.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[/quote][/quote]rafmax pisze:
Buy limit zadziałał idealnie. Zobaczymy czy utrzymaja poziom. Oby eur/usd nie przebiło 1,3265-70 to powinni utrzymac
Witam w klubie... wziąłem L podobnie i skończyliśmy w d...
jest pipnie
najlepsze ze at jutro nie bedzie miala wiekszego sensu, znowu konsola przez kilka dni. Kto dzisiaj sie zalapal na S ten mial farta, umiejetnosci jesli chodzi o at nie mialy tu miejsca. zastanawiam sie nad sensem at, da zarobic przy trendzie, odbierze w konsoli, dane, plotki poglebia straty... mm, systemy, strategie mozna sobie w buty wsadzic, cierpliwosc nic nie daje, lepiej w pokera pograc.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 21:56 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797