DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
Jeszcze tu aby mnie brakuje no i co skalpowcy na kablu dzisiaj mocne żniwa i co dalej 

Obserwuje ktoś złoto, dolna banda kanału dotknięta na D1 - 1580
Ojczyzna to nie tylko miły sercu krajobraz, ale i ciągłe wobec Niej obowiązki do spełnienia.
-
- Gaduła
Srebro pięknie dzisiaj leci.
zanosi sie na close h1 ponizej tego poziomu. cena nie strzelala zadnymi pinbarami itp w tym rejonie wiec moze nastepny target na s bedzie w zasieguArkadiusz pisze:Obserwuje ktoś złoto, dolna banda kanału dotknięta na D1 - 1580
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
szczudlo6 pisze:rafmax chciałem sie dowiedziec co Ty na to z AUD/USD? Chyba nie po Twojej myśli... czasem dziekuje Bogu że Cię nie słucham, ale Ci początkujący którzy łapia każdą informacje bo są od "doświadczonych traderów" są biedni przy takich jak Ty...
Chyle czoło przed Nowy123 który przewidział wczoraj USD/CAD
Zanim podziekujesz Bogu za to ze mnie nie słuchasz wpierw sprawdz co pisze od wczoraj rana o takich parach jak EJ UJ AU. Sprawdz, zweryfikuj i podziel sie ze wszsytkimi tu na forum tym co znalazłes( dla ułatwienia 2 str wczorajszego forum i pozniejsze). Wiekszosc widziała juz tylko spadki na EJ i UJ z blizej nieokreslonych poziomów i z blizej nieokreslonym celem. Ja natomiast podałem DOKŁADNE dane co do poziomu wejscia, SL, oraz TP. Stracic mogł jedynie ten, ktory nie wział UJ na BE gdy ten pojechał 30 pips Up.
Dociera to do Twojej mozgowniczki, czy nie? Analogiczna sytuacja dotyczyła AU. Straciłbys, czy nie??? Pytam sie?
Dzisiejsze zagranie na AU, owszem było ryzykowne ale z małym sl i poparte konkretna analiza ktora zaprezentowałem. Nie moja działka jest kogos uczyc MM oraz nie wszsytkie zagrania mam zyskowne.
Jesli chcesz kogos krytykowac najpierw zweryfikuj, podaj konretne odnosniki nie strzelaj slepakami.
Idz za swoim GURU i sprzedawaj od miesiaca SP500 wmawiajac sobie ze korekta tuz tuz. Pozniej bedziesz mogł powiedziec jak zawroci po tygodniu, miesiacu lub jakimkolwiek innym okresie "A NIE MOWIŁEM".
Bez konkretnych zarzutów w moim kierunku nie zamierzam z Toba wiecej dyskutowac.
Co do USD/CAD sprawdz załacznik - nie było to trudne. Swoja droga pewnie nie pozwoliłes zyskom rosnac i spieprzyl..s jak tchorz po 10 pipsach.
Poza tym ze dzis wziałem long na AU nie wiaze sie z tym ze pozamykałem wczorajsze wszsytkie S. dwie nadal pracuja i maja sie dobrze!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 17:11 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
rafmax skonczmy tą nierowna walke bo nie siedze tutaj żeby kogos poczuac, poprostu każdy orze swoje pole...
a USD/CAD zamkniete z poziomu 1,01152-1,01665... bez komentarza ;]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- richard.cali
- Pasjonat
Leki zażyłeś, bo Doktora dzisiaj tu nie ma.Tommy_Boss pisze:TO BYŁ PIĘKNY DZIEŃ NA FOREX , OBY TAKICH WIECEJ !!!!![]()
![]()
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

szczudlo6 pisze:rafmax skonczmy tą nierowna walke bo nie siedze tutaj żeby kogos poczuac, poprostu każdy orze swoje pole...
Ale czemu rezygnujesz? "Na sucho" krytyka idzie Ci dobrze a jak podaje konkrety to wysiadasz?
To jest dopiero bez komentarza.
rafmax pisze:szczudlo6 pisze:rafmax skonczmy tą nierowna walke bo nie siedze tutaj żeby kogos poczuac, poprostu każdy orze swoje pole...
Ale czemu rezygnujesz? "Na sucho" krytyka idzie Ci dobrze a jak podaje konkrety to wysiadasz?
To jest dopiero bez komentarza.
baw się swoimi zabawkami :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Cieszę się że sie z nami tym podzieliłeś. więc, w ramach DT tylko spadki, dobrze rozumiem?cajto pisze:To nie teoria, tylko fakt.
Bez komentarza.
WSZYSCY, KTÓRZY MACIE POZYCJE DŁUGIE NA KABLU - POZAMYKAĆ NATYCHMIAST!!!
TYGODNIOWY POKAZUJE SPADKI!!!!! BA, MIESIĘCZNY TEŻ!!!!!!!!!!!!!!!
Ja natomiast, jeżeli można, obstawiam korektę, z bliżej nieokreślonego poziomu, jednak najniżej będzie to 5270, do poziomów ok. 5450-5500.
Pozdrawiam i zdrówka życzę,
nowa jakość