DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
a jednak opłacało się ustawić s na edku na 1.3365 z tp na 1.3340 

rafmax pisze:Nowy123 pisze:rafmax pisze:quote="PipsKong"]co myślicie o GBP/USD i o jego obecnym poziomie 1.53 ??
zalezy na jaki sl mozesz sobie pozwolic
jak juz chciles lapac L na AUd to nie lepiej bylo poczekac na 10280 okolice jak takie parcie w dol jest po co tracic pipsy a lepiej nizej wziasc i dac blizej Sl z mozliwoscia przebicie wspracia hmmalbo wejsc na jakies pozytywne dywerygencji na m 5 m 15
przygadał kocioł garncowi... zobacz co wczoraj i od cn miesiaca piszesz o SP500 i O Twoich wejsciach pod prad.
Poza tym nie uzywam czegos takiego jak dywergencje.
Był pin na h1 w istotnym miejscu wg analizy ktora załaczyłem, wszedłem z małym sl. Tyle[/quote]
ja wchodz jak widze ze sie zwieksza szansa na korekte i nie duzymi pozycjami tam jakies drobne mam na razie na plus zabezpieczone bo bralem po 1524 - 27 S
ale ja CI na zle nie chce sa czynniki ktore ci podalem pod dalsze oslabianie AUD i nic wiecej i nie lepiej bylo poczkac na wsparciu i probowac lapac niz tracia 20 pisow no nic jak pisalem kazdy podejmuje decyzje sam ja jak pisalem jedynie podaje wazne infa ktore moga zawazyc na walutach i jakies at i projekcie pzdr
EUR/GBP jesteśmy w interesujacym miejscu, rano przebilismy poziom kilkukrotnie w tym miesiącu nadgryzany.
Jeżeli cena wróci w okolice 8700 i uformuje się coś wartego zaufania, będzie można zaryzykować pozycję długą z TP w rejonie 8850. Pozycja trochę dłuższoterminowa ale o dużym prawdopodobieństwie realizacji
Jeżeli cena wróci w okolice 8700 i uformuje się coś wartego zaufania, będzie można zaryzykować pozycję długą z TP w rejonie 8850. Pozycja trochę dłuższoterminowa ale o dużym prawdopodobieństwie realizacji

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowa jakość
handlare pisze:EUR/GBP jesteśmy w interesujacym miejscu, rano przebilismy poziom kilkukrotnie w tym miesiącu nadgryzany.
tez sie zastanawiam nad eg, dobrze by bylo jakby jeszcze ftse poradzilo sobie z 6400. jakies teraz odbicie od tych poziomow co pokazales swieca prowzrostowa. wtedy komplet sygnalow jak dla mnie.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 17:44 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
braklo mi do 93 84 kurde na U J na S cholera 

Tak się zastanawiam idzie przepompować np. 150 lotów na edku patrzycie czasem na wolumen ?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
PODPADASZ RYCHU PODPADASZ !!!richard.cali pisze:Leki zażyłeś, bo Doktora dzisiaj tu nie ma.Tommy_Boss pisze:TO BYŁ PIĘKNY DZIEŃ NA FOREX , OBY TAKICH WIECEJ !!!!![]()
![]()
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Właśnie a propo wolumenu ile jest otwartych pozycji, może banalne leszczowe pytanie ale tak się właśnie nad tym zastanawiam ?
Może mnie ktoś oświeci
Widzę że nikt się nie wypowiada heh
Może mnie ktoś oświeci

Widzę że nikt się nie wypowiada heh
- ZielonaMgielka
- Maniak
Naprawde smutno sie robi kiedy ludzie przekladaja ogolne widzimisie, brak rzeczowej analizy, wodolanie nad gre w otwarte karty z kosekwentna realizacja planu i braniem okazjonalnych strat. Obserwujac ten dzial mozna dojsc do wniosku ze graja tu sami eksperci tylko Rafmax slusznie zauwazyl problem; prawie nikt tutaj nie potrafi przedstawic racjonalnie swojego view na rynek i poprzec go odpowiednia analiza a pozniej screenami z przebiegu transakcji. Wystarczy rzucic pare fajnych hasel na temat pejsow a pozniej poinformowac wszystkich o tym ile sie wzielo... i ... Voila! ... mamy kolejnego zarabiajacego daytradera 

GBP/AUD odbija się od poziomu ostatniego dołka 1,47xx i prawdopodobnie leciu ku górze do pierwszego ważnego oporu 1,5060. zobaczymy
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...