DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
fajniutka haczwóreczka 

ale która, ta z 12 czy ta z 13
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
londyńska z 13:00BOCZEK pisze:ale która, ta z 12 czy ta z 13
kabel się zerwał 
na jakiej parze? pokażesz

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:kabel się zerwał
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jednak dobrze, że nie ustawiłem L-ki, haha ;DBOCZEK pisze:kabel się zerwał
Witam,
co do edzia pierwszy przystanek jest 1,3360-65. tam jest moim zdanie kluczowe miejsce do dalszego rozwoju wydarzen. albo go przejdziemy z łoobudoo w dół albo odbitka i koniec korekty???? jak tam dojdzie to swoja dzisiejsza s zamykam i jak bedzie jakies ciekawe PA zaczynam pokupywac powoli. przebilismy TL i wrecz wygladało by to ksiazkowo odbic sie teraz od wsparcia i jazda do gory, przy okazji robiac ORGR'a na H4. Ale czy tak bedzie??
Ej tez niby odbił sie od Tl i powinien zapier... na doł jak szalony, a on tymczasem jakby czekał. Uj rosnie EU spada a on biedny nie wie co ma poczac....
co do edzia pierwszy przystanek jest 1,3360-65. tam jest moim zdanie kluczowe miejsce do dalszego rozwoju wydarzen. albo go przejdziemy z łoobudoo w dół albo odbitka i koniec korekty???? jak tam dojdzie to swoja dzisiejsza s zamykam i jak bedzie jakies ciekawe PA zaczynam pokupywac powoli. przebilismy TL i wrecz wygladało by to ksiazkowo odbic sie teraz od wsparcia i jazda do gory, przy okazji robiac ORGR'a na H4. Ale czy tak bedzie??

Ej tez niby odbił sie od Tl i powinien zapier... na doł jak szalony, a on tymczasem jakby czekał. Uj rosnie EU spada a on biedny nie wie co ma poczac....
bondy hiszpańskie 10 letnie w dół z 5,21 do 5,14 , ciekawe czy w obliczu potencjalnej obniżki ratingu GB i bankructwa Cypru ECB będzie miał zamiar skupować obligacje
-- Dodano: śr 20-02-2013, 13:16 --

-- Dodano: śr 20-02-2013, 13:16 --
kabel to jakimiś tygodniówkami walczymapabu pisze:jednak dobrze, że nie ustawiłem L-ki, haha ;DBOCZEK pisze:kabel się zerwał

Ropa WTI i Kiwi ktoś obserwuje??
Ropa WTI na wsparciu 97, może być ciekawie tym bardziej, że zbliża się sesja USA
Kiwi, zatrzymane na wsparciu 0.8360 oraz bardzo blisko lini trendu UP z D1, pomału się szykuje na L ale poczekam jeszcze jak się rozwinie sytuacja.
Co sądzicie?
PS. po wczorajszym wpisie dot. złota, dziś S zamknięte na 1592.
Ropa WTI na wsparciu 97, może być ciekawie tym bardziej, że zbliża się sesja USA
Kiwi, zatrzymane na wsparciu 0.8360 oraz bardzo blisko lini trendu UP z D1, pomału się szykuje na L ale poczekam jeszcze jak się rozwinie sytuacja.
Co sądzicie?
PS. po wczorajszym wpisie dot. złota, dziś S zamknięte na 1592.
Ojczyzna to nie tylko miły sercu krajobraz, ale i ciągłe wobec Niej obowiązki do spełnienia.
kabel TP z 1,44 
edek zasięgo korekty max do 1,32 może 1,315, po przebicu tych poziomów albo fałszywka albo zmiana trendu
jamnik do 121,5
tylko ze na kablu na m1 mam sygnały na koniec tego sapdku
tak z h4

edek zasięgo korekty max do 1,32 może 1,315, po przebicu tych poziomów albo fałszywka albo zmiana trendu
jamnik do 121,5
tylko ze na kablu na m1 mam sygnały na koniec tego sapdku
tak z h4
Tak myślę!
Tak myślę!