techniczne rzecz biorą to jest konola jak nic, wieć opcja na pozycję pod fundamenty jest warta rozpatrzenia, dzięki za podpowiedź
DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
kiedyś jezdził taki pociąg relacji Inowrocław-Zduńska Wola, często nim jeździłem za dzieciaka, ale nie do Zduńskiej.
techniczne rzecz biorą to jest konola jak nic, wieć opcja na pozycję pod fundamenty jest warta rozpatrzenia, dzięki za podpowiedź
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 12:12 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
EDEk stoi to teraz chlopcy podcigaja EUR JPY poprzez U J 
-- Dodano: śr 20-02-2013, 13:14 --
tyle ze zaraz opor na U J
-- Dodano: śr 20-02-2013, 13:14 --
tyle ze zaraz opor na U J
To powiedz jeszcze dlaczego "coś takiego" - jakieś poziomy, formacje...Chris.ldn pisze:Jesteśmy gdzieś gdzie nikt nie wie co z tym zrobić... A może coś takiego ????
Osobiście coraz bardziej jestem przekonany o przebiciu trend line na 125.90, są w j..nym gazie... i bardzo mnie cieszą takie ruchy i ich sygnalizacja
Fibo resistance band wypada gdzieś w pobliżu 125,50 tam też jest 61,8 może jeszcze jakiegos gartleja zbudują... Takie tylko moje przypuszczenia.... hihicajto pisze:To powiedz jeszcze dlaczego "coś takiego" - jakieś poziomy, formacje...Chris.ldn pisze:Jesteśmy gdzieś gdzie nikt nie wie co z tym zrobić... A może coś takiego ????
Osobiście coraz bardziej jestem przekonany o przebiciu trend line na 125.90, są w j..nym gazie... i bardzo mnie cieszą takie ruchy i ich sygnalizacja
-- Dodano: 20 lut 2013, 12:21 --
Nawet Pan Boczek myśli podobnie....BOCZEK pisze:kiedyś jezdził taki pociąg relacji Inowrocław-Zduńska Wola, często nim jeździłem za dzieciaka, ale nie do Zduńskiej.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
ale jak spadek to nie taki duży, biorąc pod uwagę obecną konsolę spadek do 124,7 jest możliwy
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
U mnie kolejna banada gdzies na 124,60 wychodzi ale tam dotrzeć nie muszą.......BOCZEK pisze:ale jak spadek to nie taki duży, biorąc pod uwagę obecną konsolę spadek do 124,7 jest możliwy
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
cajto popatrz na te dwa szczytyna m1, i wciśnij sobie m5 to zobaczysz dwa dołki, nie wiem czy do dołki, bardziej denka niż dołki wystąpiły o 6,30 i 11,45
Tak myślę!
Tak myślę!
jeszcze 20 pipsa na U J i czapa 93 75 - 87 wiec musza myslec by czym innym pchac E J 
Gartleya??? Chyba po kuracji anabolicznej, gdzie jakieś proporcje XAB??? Na marginesie, na Ejmanie FH zdarzają się bardzo rzadko, wszystko wina pompy na turbinie...
witam szanowne towarzystwo 
wybaczcie, ze przerywam dyskusje nad edkiem i ejmanem ale mam pytanie do Was, czy spoglądacie na Kabelka? bo własnie dojeżdzamy do podłogi...
wybaczcie, ze przerywam dyskusje nad edkiem i ejmanem ale mam pytanie do Was, czy spoglądacie na Kabelka? bo własnie dojeżdzamy do podłogi...