techniczne rzecz biorą to jest konola jak nic, wieć opcja na pozycję pod fundamenty jest warta rozpatrzenia, dzięki za podpowiedź

To powiedz jeszcze dlaczego "coś takiego" - jakieś poziomy, formacje...Chris.ldn pisze:Jesteśmy gdzieś gdzie nikt nie wie co z tym zrobić... A może coś takiego ????
Fibo resistance band wypada gdzieś w pobliżu 125,50 tam też jest 61,8 może jeszcze jakiegos gartleja zbudują... Takie tylko moje przypuszczenia.... hihicajto pisze:To powiedz jeszcze dlaczego "coś takiego" - jakieś poziomy, formacje...Chris.ldn pisze:Jesteśmy gdzieś gdzie nikt nie wie co z tym zrobić... A może coś takiego ????
Osobiście coraz bardziej jestem przekonany o przebiciu trend line na 125.90, są w j..nym gazie... i bardzo mnie cieszą takie ruchy i ich sygnalizacja
Nawet Pan Boczek myśli podobnie....BOCZEK pisze:kiedyś jezdził taki pociąg relacji Inowrocław-Zduńska Wola, często nim jeździłem za dzieciaka, ale nie do Zduńskiej.
techniczne rzecz biorą to jest konola jak nic, wieć opcja na pozycję pod fundamenty jest warta rozpatrzenia, dzięki za podpowiedź
U mnie kolejna banada gdzies na 124,60 wychodzi ale tam dotrzeć nie muszą.......BOCZEK pisze:ale jak spadek to nie taki duży, biorąc pod uwagę obecną konsolę spadek do 124,7 jest możliwy