Price Action w praktyce - Strategia Intraday + Longterm
Re: Price Action w praktyce - Strategia Intraday + Longterm
Testuje strategie 2 miesiąc, pierwszy byl + 4%[42,3% skut] drugi jest już też na +4%[50% skut] przy mm 1%, dzisiaj nawet udało się zrealizować rr 1:5, jak dalej będzie tak szło trzeba będzie sprawdzić real, robie wciąż sporo błedów, ale mam nadzieje, że uda mi się to poprawić. Najwięcej problemów mam z przedwczesnym wchodzeniem w pozycję, pakuje się bez potwierdzenia.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2013, 17:13 przez Dmn112, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź czujny bo mamy obecnie silne trandy na crossach jak osłabią się wpadniemy konsole wtedy trzeba być bardziej ostrożnym.Dmn112 pisze:Testuje strategie 2 miesiąc, pierwszy byl + 4% drugi jest już też na +4% przy mm 1%, dzisiaj nawet udało się zrealizować rr 1:5, jak dalej będzie tak szło trzeba będzie sprawdzić real, robie wciąż sporo błedów, ale mam nadzieje, że uda mi się to poprawić. Najwięcej problemów mam z przedwczesnym wchodzeniem w pozycję, pakuje się bez potwierdzenia.
Zapraszam do mojego dziennika który prowadzę na fx-forum
W euforie nie wpadam, zdążyłem nieco przerobić z psychologi inwestowania, konsolidacja może być dobrym testem. Po 3 miesiącach na + i widocznej progresji mam zamiar spróbować mikro.Fx-Kris pisze:Bądź czujny bo mamy obecnie silne trandy na crossach jak osłabią się wpadniemy konsole wtedy trzeba być bardziej ostrożnym.Dmn112 pisze:Testuje strategie 2 miesiąc, pierwszy byl + 4% drugi jest już też na +4% przy mm 1%, dzisiaj nawet udało się zrealizować rr 1:5, jak dalej będzie tak szło trzeba będzie sprawdzić real, robie wciąż sporo błedów, ale mam nadzieje, że uda mi się to poprawić. Najwięcej problemów mam z przedwczesnym wchodzeniem w pozycję, pakuje się bez potwierdzenia.
wydaje mi się, że korekta może być mniejsza, 1.3500. Ale kupilem tak jak ty S na 1.35700 

Nie była mniejsza jeszcze pójdą lekko w dół i tam dopiero wszystko się wyjaśni.Groszke pisze:wydaje mi się, że korekta może być mniejsza, 1.3500. Ale kupilem tak jak ty S na 1.35700

-- Dodano: pn 11-02-2013, 0:29 --

usc/cad ładnie trafiłeś, szkoda, że nie spojrzałem w nocy czy coś nowego wrzuciłes.
Gbp/Usd - to na co czekały wszystkie tygryski 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.