DayTrading: Czwartek 14.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 lut 2013, 00:29

Wzrost
11
22%
Bez zmian
5
10%
Spadek
34
68%

Liczba głosów: 50

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 14.02.2013

Nieprzeczytany post autor: handlare »

atlanticos pisze:zobaczymy jak zamknie d1 - jak powyzej fibo to trzymamy L - jak poniżej to wyłączam to i tyle

intuicja mi podpowiada ze jak to zamkne to jutro zap...doli go góry az milo bo kabel lubi takie zmylki, a spokojnie moge sobie pozwolic na przetrzymanie tej pozycji - jedna zamknalem na niewielkim plusie, a ta otwarta mam na 89 wiec duzej straty na niej nie ma
kabel zap.....la pod 5800 az kapcie pogubil :D
nowa jakość

Vanitas Vanitatum
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Vanitas Vanitatum »

Jak dla mnie szukuje się korekta dzisiejszych spadków na EJ w najbliższych minutach/godzinach.

maniek79
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: maniek79 »

dzisiaj chyba większość ukiszona
zobaczymy co pokaże azja jak sie z tego boczka wybije.
optymistycznie zostalem z l-ka na ejku

Awatar użytkownika
Koszykowy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Koszykowy »

Korekta na jenach jutro dopiero. Dzis dół jak nic.
Chodzi głównie o to, żeby nie wpaść w błoto. Kiedy w błoto jednak wpadniesz, zaraz znajdziesz sie dnie. Głowa do góry i do przodu! Forex nie śpi.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

zastapmnie pisze:dzisiaj dałem się ponieść optymizmowi dotyczącemu rychłego nawrotu na kablu, a tymczasem widzę, że mamy powtórkę - w mniejszej skali, z wtorku - znowu młotek zanegowany, tym razem znacznie mniejszy i na mniejszym interwale niż dzienny, tym niemniej wskazówka jest raczej negatywna dla byków...
ja tez sie dzis dałem "nabrac" na longa, szczesciem udało mi sie wyjsc z niego z symboliczna strata 2 pips.
moim zdaniem teraz na kablu nie ma co kombinowac tylko jak sie nadazy jakis pullback do dobrego poziomu S/R brac shorty
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Vanitas Vanitatum
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Vanitas Vanitatum »

Z kresek wychodzi mi korekta zarówno na USD/JPY jak i EUR/USD, więc będąc najbardziej chciwą bestią wziąłem L na EUR/JPY.

Awatar użytkownika
Koszykowy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Koszykowy »

Vanitas Vanitatum pisze:Z kresek wychodzi mi korekta zarówno na USD/JPY jak i EUR/USD, więc będąc najbardziej chciwą bestią wziąłem L na EUR/JPY.
Za wcześnie wg mnie, za wcześnie.
Chodzi głównie o to, żeby nie wpaść w błoto. Kiedy w błoto jednak wpadniesz, zaraz znajdziesz sie dnie. Głowa do góry i do przodu! Forex nie śpi.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

handlare pisze:
atlanticos pisze:zobaczymy jak zamknie d1 - jak powyzej fibo to trzymamy L - jak poniżej to wyłączam to i tyle

intuicja mi podpowiada ze jak to zamkne to jutro zap...doli go góry az milo bo kabel lubi takie zmylki, a spokojnie moge sobie pozwolic na przetrzymanie tej pozycji - jedna zamknalem na niewielkim plusie, a ta otwarta mam na 89 wiec duzej straty na niej nie ma
kabel zap.....la pod 5800 az kapcie pogubil :D
dal dzis tyle zarobic ze nawet jak do 5000 zleci to mam to gdzies... tylko niedosyt zostanie jak ta ostatnia L-ke bede musial zamknac... narazie nadal ja trzymam.... nie widze jeszcze powodow do zamykania jej...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

czy pejsaci handluja ostatnio na swojej sesji bo caly ruch na europejskiej a potem dupa ...
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Vanitas Vanitatum pisze:Z kresek wychodzi mi korekta zarówno na USD/JPY jak i EUR/USD, więc będąc najbardziej chciwą bestią wziąłem L na EUR/JPY.

korekta o jakim zasiegu?

bo ja czekam na EU na 1,3371
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Zablokowany