kabel zap.....la pod 5800 az kapcie pogubilatlanticos pisze:zobaczymy jak zamknie d1 - jak powyzej fibo to trzymamy L - jak poniżej to wyłączam to i tyle
intuicja mi podpowiada ze jak to zamkne to jutro zap...doli go góry az milo bo kabel lubi takie zmylki, a spokojnie moge sobie pozwolic na przetrzymanie tej pozycji - jedna zamknalem na niewielkim plusie, a ta otwarta mam na 89 wiec duzej straty na niej nie ma
DayTrading: Czwartek 14.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 14.02.2013
nowa jakość
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Jak dla mnie szukuje się korekta dzisiejszych spadków na EJ w najbliższych minutach/godzinach.
dzisiaj chyba większość ukiszona
zobaczymy co pokaże azja jak sie z tego boczka wybije.
optymistycznie zostalem z l-ka na ejku
zobaczymy co pokaże azja jak sie z tego boczka wybije.
optymistycznie zostalem z l-ka na ejku
Korekta na jenach jutro dopiero. Dzis dół jak nic.
Chodzi głównie o to, żeby nie wpaść w błoto. Kiedy w błoto jednak wpadniesz, zaraz znajdziesz sie dnie. Głowa do góry i do przodu! Forex nie śpi.
ja tez sie dzis dałem "nabrac" na longa, szczesciem udało mi sie wyjsc z niego z symboliczna strata 2 pips.zastapmnie pisze:dzisiaj dałem się ponieść optymizmowi dotyczącemu rychłego nawrotu na kablu, a tymczasem widzę, że mamy powtórkę - w mniejszej skali, z wtorku - znowu młotek zanegowany, tym razem znacznie mniejszy i na mniejszym interwale niż dzienny, tym niemniej wskazówka jest raczej negatywna dla byków...
moim zdaniem teraz na kablu nie ma co kombinowac tylko jak sie nadazy jakis pullback do dobrego poziomu S/R brac shorty
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Z kresek wychodzi mi korekta zarówno na USD/JPY jak i EUR/USD, więc będąc najbardziej chciwą bestią wziąłem L na EUR/JPY.
Za wcześnie wg mnie, za wcześnie.Vanitas Vanitatum pisze:Z kresek wychodzi mi korekta zarówno na USD/JPY jak i EUR/USD, więc będąc najbardziej chciwą bestią wziąłem L na EUR/JPY.
Chodzi głównie o to, żeby nie wpaść w błoto. Kiedy w błoto jednak wpadniesz, zaraz znajdziesz sie dnie. Głowa do góry i do przodu! Forex nie śpi.
- atlanticos
- Maniak

dal dzis tyle zarobic ze nawet jak do 5000 zleci to mam to gdzies... tylko niedosyt zostanie jak ta ostatnia L-ke bede musial zamknac... narazie nadal ja trzymam.... nie widze jeszcze powodow do zamykania jej...handlare pisze:kabel zap.....la pod 5800 az kapcie pogubilatlanticos pisze:zobaczymy jak zamknie d1 - jak powyzej fibo to trzymamy L - jak poniżej to wyłączam to i tyle
intuicja mi podpowiada ze jak to zamkne to jutro zap...doli go góry az milo bo kabel lubi takie zmylki, a spokojnie moge sobie pozwolic na przetrzymanie tej pozycji - jedna zamknalem na niewielkim plusie, a ta otwarta mam na 89 wiec duzej straty na niej nie ma
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
czy pejsaci handluja ostatnio na swojej sesji bo caly ruch na europejskiej a potem dupa ...
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
Vanitas Vanitatum pisze:Z kresek wychodzi mi korekta zarówno na USD/JPY jak i EUR/USD, więc będąc najbardziej chciwą bestią wziąłem L na EUR/JPY.
korekta o jakim zasiegu?
bo ja czekam na EU na 1,3371