DayTrading: Czwartek 14.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 15 lut 2013, 00:29

Wzrost
11
22%
Bez zmian
5
10%
Spadek
34
68%

Liczba głosów: 50

Awatar użytkownika
speedpips
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 14.02.2013

Nieprzeczytany post autor: speedpips »

No cóż przed nami zachmurzenie :d :d :d

tryiton
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tryiton »

Nie zamykam tego gazu, zobaczę co dalej.

Awatar użytkownika
nubi1980
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nubi1980 »

rafmax pisze:no i kabel zamkniety na -2 pips, troche arenaliny dzis dał nic wiecej ;)

moze w koncu AU sie ruszy bo drugi dzien sie z nim kotłuje :?
Widać, że na L- ki jeszcze za wcześnie. a S- ki to już duże ryzyko...
"Zawsze rób tak, by było dobrze- bo jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" H. P.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

zobaczymy jak zamknie d1 - jak powyzej fibo to trzymamy L - jak poniżej to wyłączam to i tyle

intuicja mi podpowiada ze jak to zamkne to jutro zap...doli go góry az milo bo kabel lubi takie zmylki, a spokojnie moge sobie pozwolic na przetrzymanie tej pozycji - jedna zamknalem na niewielkim plusie, a ta otwarta mam na 89 wiec duzej straty na niej nie ma
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Koszykowy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Koszykowy »

Trzymam USDJPY od 94439. Wg mnie jeszcze spadnie. Ale czy na pewno?
Chodzi głównie o to, żeby nie wpaść w błoto. Kiedy w błoto jednak wpadniesz, zaraz znajdziesz sie dnie. Głowa do góry i do przodu! Forex nie śpi.

ASquer
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ASquer »

Kabel jakoś nigdy mi aż tak mocno nie przyłożył... moim problemem zawsze było złoto. Nawet w tym momencie wszedłem po 1634 i teoretycznie powinienem sie załapać na odbicie, ale z drugiej strony przekroczył magiczną barierę 1648 dość mocno więc chyba muszę się pogodzić z głupotą :D

Chociaż 1627 powinno być silną linią oporu dla spadków.
Nie tar­guj się, jeżeli nie masz pieniędzy.

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

atlanticos pisze:zobaczymy jak zamknie d1 - jak powyzej fibo to trzymamy L - jak poniżej to wyłączam to i tyle

intuicja mi podpowiada ze jak to zamkne to jutro zap...doli go góry az milo bo kabel lubi takie zmylki, a spokojnie moge sobie pozwolic na przetrzymanie tej pozycji - jedna zamknalem na niewielkim plusie, a ta otwarta mam na 89 wiec duzej straty na niej nie ma

dobrze by bylo ale martwią mnie te nazbyt optymistyczne prognozy... a tego nie lubie bo jesli zawiodą impet spadkow bedzie jeszcze wiekszy. Teraz leca jak terminator i zero przeszkod po drodze. Na dodatek ten minister finansow wspominal, ze polityka monetarna bedzie bardzo luzna i dopiero moze jego nastepca to zmieni, stąd tu moje pytanie. kiedy to bedzie? :)

Jesli chodzi o AT to na tygodniowym mielismy wybicie z trojkata z kazdej strony wiec po cichu licze ze tam wrocimy i rozstrzygniecie o faktycznym kierunku dopiero w kolejnych miesiacach. :)

Awatar użytkownika
Koszykowy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Koszykowy »

Ladnie poleciało. Akurat mi uciec musiał teraz. No to znów 1.32?
Chodzi głównie o to, żeby nie wpaść w błoto. Kiedy w błoto jednak wpadniesz, zaraz znajdziesz sie dnie. Głowa do góry i do przodu! Forex nie śpi.

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

dzisiaj dałem się ponieść optymizmowi dotyczącemu rychłego nawrotu na kablu, a tymczasem widzę, że mamy powtórkę - w mniejszej skali, z wtorku - znowu młotek zanegowany, tym razem znacznie mniejszy i na mniejszym interwale niż dzienny, tym niemniej wskazówka jest raczej negatywna dla byków...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

wydaje mi się że to już czas na lke na edku mam jeszcze ske otwarta nie wiem czy jest sens trzymac
windsurfing na falach trendu

Zablokowany