he to z fusów wywróżyłeś:) zwiększ interwał czasowy i zobacz gdzie idziemy, SP500 w tym pomoże a liczę że w najbliższym czasie zrobią lekką korektę.szczudlo6 pisze:To jedziemy z z edkiem do 1,37
DayTrading: Środa 13.02.2013
Re: DayTrading: Środa 13.02.2013
nie przepraszaj,nie masz za co ,jak widzisz teraz jest ogolnie korekta od ostatnich spadkow co Draghi mowil,po niej ,ja tak mysle kolejna 5 na dol zreszta rgr z h4,ktory wklejalem w tamtym tygodniu,nadal aktualny,cena dzisiaj wrocila do lini szyi 1,3530 okolice i wraca....szczudlo6 pisze:hmm.... tak sprawdzam jeszcze raz i staram sie cos udowodnic ale chyba coś źle postanowiłem diagnoze.... przepatrze jeszcze raz sorki
wróżka kłebuszka, ktoś chce .... zajarał bym sobie, u mnie w sklepie fajki na sztuki 60 groszy za ryskiego, a frajer sam jara luki strajki i nawet za zetkę tego strajka nie sprzeda
1,31 1,34 1,37 1,43
1,31 1,34 1,37 1,43
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- MowmiSasiad
- Pasjonat
dobra dajcie spokój szczudło.. chłopak sprawdza naszą czujność ;-)
- roberttheus
- Maniak
ten edek zaczyna juz mi dzialac na nerwy krazy wokół 1.345 i nie moze sie zdecydowac w ktora strone idziemy 

windsurfing na falach trendu
masz dzisiejszy skrin,chociaz ja na nim nie handluje tylko na ejku,ale proszeszczudlo6 pisze:racja, racja....
to spadki czy wzrosty
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, 19:30 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak zwykle na sesji jankesow wielkie G... sie dzieje
szkoda doskakiwac do monitora i podgladac
zajze po 22
szkoda doskakiwac do monitora i podgladac
zajze po 22
Pytam tak z ciekawości... Ile dziennie trejdów robicie ????
Ja dzisiaj 12 ale do południa mnie nie było.....
Ja dzisiaj 12 ale do południa mnie nie było.....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".