DayTrading: Środa 13.02.2013
Re: DayTrading: Środa 13.02.2013
Wcześniejszy target (str. 3 wątku) po części osiągnięty.
Teraz widzę to tak, ale ja beż pozycji na EU. Na EJ zabezpieczona Eska.
Teraz widzę to tak, ale ja beż pozycji na EU. Na EJ zabezpieczona Eska.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
handlare, nie gadaj co by mi się przydało i kiedy, czasem po prostu wole iść i zarobić kasę własnymi rękoma, a nie tyłkiem
do tych dwóch lat został jeszcze ponad roczek, jak będę zarabiał stówkę nie dziennie (bo codziennie nei wychodzisz na +) ]na forexie to; to mnie nie urządza, czasami wchodzę DT, ale cześciej staram się utrzymać jakiegoś swinga, dlatego czasami tracę sporą cześć kapitału na trejd...

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
spoko spoko, nie unoś się, mi to obojętne, nie chcę wiedzieć jak tyłkiem robisz pieniądze...BOCZEK pisze:handlare, nie gadaj co by mi się przydało i kiedy, czasem po prostu wole iść i zarobić kasę własnymi rękoma, a nie tyłkiemdo tych dwóch lat został jeszcze ponad roczek, jak będę zarabiał stówkę nie dziennie na forexie to to mnie nie urządza, czasami wchodzę DT, ale cześciej staram się utrzymać jakiegoś swinga, dlatego czasami tracę sporą cześć kapitału na trejd...
E/U korekci spadki z ostatnich 3 godzin.
nowa jakość
pewnie i tak nikt nic z tego nie skuma
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Wg mnie AU w tej chwili daje ostatnie okazje do sprzedazy z dobrego poziomu ok 1,0340-1,0350, ze stosunkowo dobrym R:R
Dlaczego nie to mogłoby byc ciekawe jakieś video na you tubehandlare pisze:spoko spoko, nie unoś się, mi to obojętne, nie chcę wiedzieć jak tyłkiem robisz pieniądze...BOCZEK pisze:handlare, nie gadaj co by mi się przydało i kiedy, czasem po prostu wole iść i zarobić kasę własnymi rękoma, a nie tyłkiemdo tych dwóch lat został jeszcze ponad roczek, jak będę zarabiał stówkę nie dziennie na forexie to to mnie nie urządza, czasami wchodzę DT, ale cześciej staram się utrzymać jakiegoś swinga, dlatego czasami tracę sporą cześć kapitału na trejd...
E/U korekci spadki z ostatnich 3 godzin.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
nie mniej niż 0,50 i mój max 8,00 także zyski i straty odpowiednio większe zaczynałem od 30$ konto mam u xemarket od 7 grudnia w miesiąc doszedłem do 1200$ wypłaciłem 800 zostało 400 przewaliłem 300 teraz powoli odzyskuje i stan na dziś dzień 360$ w grze -40$ forex znam i studiowałem z przerwami od ok 2 lat ale zaczynałem na GPW jakieś 7 lat temu. z braku czasu traktuję to jako hobby. Najgorsze że to cholerstwo wciąga.mvmaniek pisze:jaka iloscia lotów gracie? bo ja max 0.03 bo juz dużo wtopilem na forexie ;/ i teraz wplacilem i chce sie powoli nauczyc kontrolowac sie ale ciekawi mnie jak wy forumowicze sobie tutaj radzicie , np jaki jest średni wasz zysk, jak ryzykujecie, jaka iloscia lotow gracie lub tez jak dlugo tutaj tzn na forexie gracie.. bede wdzieczny za wasze podzielenie sie informacjiami.
I kto jest waszym brokrerem. Ja osobiscie mam w go4x.

sprawdź sobie stronkę etoro
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, 18:08 przez seaman, łącznie zmieniany 1 raz.
Kabelek się budzi ?????
Podebrałem troszeczkę, zobaczymy co się z tego wykluje....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
Może próbować 5600 podbić, ale to gra counter to trendChris.ldn pisze:Kabelek się budzi ?????
ale to DT
nowa jakość
ale ten franek wystawia mnie na cierpliwosc