DayTrading: Środa 13.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 lut 2013, 00:02

Wzrost
19
35%
Bez zmian
8
15%
Spadek
28
51%

Liczba głosów: 55

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 13.02.2013

Nieprzeczytany post autor: handlare »

Bardzo interesująco robi się na e/u D1, ciekawa świeca, ciekawe miejsce.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowa jakość

mvmaniek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mvmaniek »

wzielem na l przy 3439 spadlo i wzroslo wiec na 0 wyszedlem bo cos scykalem hehe

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

jena teraz można by podkupić
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

handlare pisze:Bardzo interesująco robi się na e/u D1, ciekawa świeca, ciekawe miejsce.

Eurusd jest nadal w trendzie spadkowym, korekta ostatnich 7 miesiecy wzrostów....
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

ale gafa
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

mvmaniek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mvmaniek »

jaka iloscia lotów gracie? bo ja max 0.03 bo juz dużo wtopilem na forexie ;/ i teraz wplacilem i chce sie powoli nauczyc kontrolowac sie ale ciekawi mnie jak wy forumowicze sobie tutaj radzicie , np jaki jest średni wasz zysk, jak ryzykujecie, jaka iloscia lotow gracie lub tez jak dlugo tutaj tzn na forexie gracie.. bede wdzieczny za wasze podzielenie sie informacjiami.
I kto jest waszym brokrerem. Ja osobiscie mam w go4x.

Awatar użytkownika
aod
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: aod »

Okej, na jakiej wysokości zatrzyma się edek?
never fear
I is here

MaciejWLKP
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaciejWLKP »

mvmaniek -konto mam w bośiu, gram póki co 0,1 lota, ale powoli myślę nad tym żeby zacząć grać 0,2. SL to 2% straty kapitału, TF m30 i h1 , zysk dzienny jaki mnie satysfakcjonuje to 100 pips na parach xxx/pln lub 30 pips na parach typu e/u e/j u/j

aod 3420 lub 3410 mam tp
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, 16:55 przez MaciejWLKP, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

aod pisze:Okej, na jakiej wysokości zatrzyma się edek?
trzy piećset dwa osiem zero :mrgreen:

jak tak przemyślę sparwę, to przez ten rok, za dużo czasu spędziłem przed kompem, w stosunku do do tego co wyciągałem z rynku, a w obecnej sytuacji, ślamazarne przegrywanie wyciągniętego hajsu może doprowadzić do tego ze po 2 latach będę na zero, czyli gra nie warta świeczki.
Tak myślę!

handlare
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: handlare »

BOCZEK pisze:jak tak przemyślę sparwę, to przez ten rok, za dużo czasu spędziłem przed kompem, w stosunku do do tego co wyciągałem z rynku, a w obecnej sytuacji, ślamazarne przegrywanie wyciągniętego hajsu może doprowadzić do tego ze po 2 latach będę na zero, czyli gra nie warta świeczki.
parę tygodni przerwy by się zdało.
nowa jakość

Zablokowany