Właśnie zaczął się WIELKI POST i proszę każdego posta pisać z Wielkiej Litery

a ja sie pytam czemu go mialem uwzgledniac skoro do poprowadzenia kanalu potrzebujesz dwoch szczytów ( dwoch ostatnich najlepiej) - w dodatku już w piątek ten kanal był przetestowany od dołu i RESPEKTOWANY przez cene, wiec tylko czekalem az zatrzyma sie na gornej bandzie - czy tak trudno to zrozumiec??klimokrates pisze:Tak jeśli liczysz do końca knota, po korpusie będzie to 1.3664mvmaniek pisze:
a 3710 tez jest oporem ?
-- Dodano: śr 13-02-2013, 13:59 --
po ostatnich ? po ostatnich ilu dwóch, jednym ?atlanticos pisze:
jak sie przyjrzysz to zobaczysz ze kanał był skończony 3 dni temu... a rysujesz kanal po ostatnich szczytach a nie dowolnych... narysowany jest po dwoch ostatnich... i dol też go respektował a to ma znaczenie
+- bo w paincie poprawiane
A to nie będzie tak (h1)? Odbicie od kanału i fibo 61,8klimokrates pisze:Tak jeśli liczysz do końca knota, po korpusie będzie to 1.3664mvmaniek pisze:
a 3710 tez jest oporem ?
jak sie przyjrzysz to zobaczysz ze kanał był skończony 3 dni temu... a rysujesz kanal po ostatnich szczytach a nie dowolnych... narysowany jest po dwoch ostatnich... i dol też go respektował a to ma znaczenie
Poza tym jeśli piszemy o H4 to jeszcze świeca się nie zamknęła, więc nie bardzo jest jeszcze o czym gadać, to, że cena tam była przez sekundę to nic nie znaczy
popieram szczegolnie na EJ, szkoda tylko ze nie dotarł do 126,70Chris.ldn pisze:Coś mi się wydaje, że to będzie dłuuuuugie S na Jenie....
właśnie o to jest spór bo kolega twierdzi że tak narysowany kanał jest źlewestsajd pisze:A to nie będzie tak (h1)? Odbicie od kanału i fibo 61,8klimokrates pisze:Tak jeśli liczysz do końca knota, po korpusie będzie to 1.3664mvmaniek pisze:
a 3710 tez jest oporem ?
Poza tym jeśli piszemy o H4 to jeszcze świeca się nie zamknęła, więc nie bardzo jest jeszcze o czym gadać, to, że cena tam była przez sekundę to nic nie znaczy
PS. Tak w ogóle to mój pierwszy post na forum dlatego chciałbym się serdecznie przywitać
MowmiSasiad pisze:mam spore wątpliwości czy 1.3490 będzie trwale pokonane. na m30 widzimy że podchodzi już trzecią godzinę i dalej to samo. Jak przełamuje jedną świecą to następna (short squeeze) ją neguje.