brawomarker74 pisze:1,3570 ?klimokrates pisze:quiz dla wszystkich z S na EU, kto z Was wie gdzie znajduję się opór na H4

brawomarker74 pisze:1,3570 ?klimokrates pisze:quiz dla wszystkich z S na EU, kto z Was wie gdzie znajduję się opór na H4
klimokrates pisze:haha (nie mogłem się powstrzymać) to czemu nie uwzględniłeś szczytu z 1.02 ? bo Ci wszystko psuje ?atlanticos pisze:edek na nic nie zareagował samo AT - pokazywałem wcześniej ze 1.35 to nie opór
klimokrates pisze:brawomarker74 pisze:1,3570 ?klimokrates pisze:quiz dla wszystkich z S na EU, kto z Was wie gdzie znajduję się opór na H4jak będziesz miał tam jeszcze S otwartę tzn, że jesteś 100 pips w plecy
jak co dzienMowmiSasiad pisze:na jenie się nieźle dzieje...
Tak jeśli liczysz do końca knota, po korpusie będzie to 1.3664mvmaniek pisze:
a 3710 tez jest oporem ?
po ostatnich ? po ostatnich ilu dwóch, jednym ?atlanticos pisze:
jak sie przyjrzysz to zobaczysz ze kanał był skończony 3 dni temu... a rysujesz kanal po ostatnich szczytach a nie dowolnych... narysowany jest po dwoch ostatnich... i dol też go respektował a to ma znaczenie
spoko wskazalem tylko poziom , ja gralem L na rgr z h1 z tp 1,3518 juz jestm na S z tp 1,3410klimokrates pisze:brawomarker74 pisze:1,3570 ?klimokrates pisze:quiz dla wszystkich z S na EU, kto z Was wie gdzie znajduję się opór na H4jak będziesz miał tam jeszcze S otwartę tzn, że jesteś 100 pips w plecy