DayTrading: Środa 13.02.2013
Re: DayTrading: Środa 13.02.2013
tu obie strony są winne, ale nadrzędnym organem ustalającym reguły jest strona rządowaNowy123 pisze:zalatwili firmy byudowlana na stadionach i autostradach ale one te z bez winy same nie sa lecz prawda EKIPA Peło i przetargi brak slowpr7emo pisze:oni to rozpierd**lą w drobny mak, za 10 lat obudzą się z ręką w nocniku i powiedzą narodowi że jednak się mylili
na SLD będę głosował, widzę że walą w hu** te typki z PO, za brak racjonalizacji w ustawach dot. budowy autostrad są u mnie przegrani
w ogóle nie ma w przepisach ochrony miejsc pracy w momencie zmiany cen składników do budowy, ktoś może zrobić złoty interes i zbankrutować a pracowników z umowami hipotecznymi wykopać jak chce, te gnoje wolą się pedałami zajmować i przebranymi babkami
wspominalem o eur/chf
bardzo ciekawie sie robi
pojdzie za nim usd/chf?
bardzo ciekawie sie robi
pojdzie za nim usd/chf?
- richard.cali
- Pasjonat
całe depo w Saod pisze:Gram L na eurodolarze.

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

niech juz zjezdzaja bo zaczna mi zaraz pukac w SL na e/jrichard.cali pisze:całe depo w Saod pisze:Gram L na eurodolarze.
tu obie strony są winne, ale nadrzędnym organem ustalającym reguły jest strona rządowapr7emo pisze:zalatwili firmy byudowlana na stadionach i autostradach ale one te z bez winy same nie sa lecz prawda EKIPA Peło i przetargi brak slowNowy123 pisze:[qu="pr7emo"]oni to rozpierd**lą w drobny mak, za 10 lat obudzą się z ręką w nocniku i powiedzą narodowi że jednak się mylili
na SLD będę głosował, widzę że walą w hu** te typki z PO, za brak racjonalizacji w ustawach dot. budowy autostrad są u mnie przegrani
w ogóle nie ma w przepisach ochrony miejsc pracy w momencie zmiany cen składników do budowy, ktoś może zrobić złoty interes i zbankrutować a pracowników z umowami hipotecznymi wykopać jak chce, te gnoje wolą się pedałami zajmować i przebranymi babkami[/quote]
pelna zgoda a ile malych firm podwykonawcow przez walki na DSS zbankrutowlo sprzedawali co sie dalo by podatki placic a kasy nie dostali

Gra ktoś na GBPUSD?? Ja tam teraz siedzę na sell z pozycją docelową 1.5616. co wy na to?
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
jada na usd/chf ??
karwa twa zaczynam sie nie zle krecic
noi e/chf rusza
mam nadzieje ze dzisiaj bedzie zyskowny dzien
noi e/chf rusza

Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, 09:50 przez spontfx, łącznie zmieniany 1 raz.
a pozniej chca takie spolki jak PBG i prezes WIsniwski by mu umorzyli dlugi mld banki a kto za to zaplaci jak nie podatnicy a jeszcze chce by nie bylo asymiliacji na akcji hahah to jest mistrzostw odopiero bajkopisarza po prostu darowac dlugi i by wierzyciele dostali 40 % czy nawet 20 % ale nie zamieniac reszty na akcje to jest dopiero tupet pierwsz w histori spolka ktora nie chce asymilacji SZOK i mysli ze to charytatywnie banki zrobia i wierzyciele bo WISNIA boi sie ze straci kontrole TUPET ma
-- Dodano: śr 13-02-2013, 10:51 --
-- Dodano: śr 13-02-2013, 10:51 --
to EDZiu w dolspontfx pisze:jada na usd/chf ??
noi e/chf rusza
- ZielonaMgielka
- Maniak
Pedalami i przebranymi babkami?
Zachowaj te prostackie teksty dla siebie albo stworz sobie watek polityczny.
Zachowaj te prostackie teksty dla siebie albo stworz sobie watek polityczny.