Nowy123 pisze:niech podciagaj ile sie da bo SP500 do korekty sie sklada i S trzeb wyzej polapac nie tylko impr7emo pisze:nowy, ja się już nauczyłem, na 66% jak jest trend up na edku to w nocy trochę opadają, jak nie maleje cena przez noc to zaczynam się niepokoić, i dziś wzorcowo zachowali sięNowy123 pisze:a wczesniej spadaek SUD CHIF zwiastowalo to male UP![]()
jeszcze cztery paki i po dniówce
-- Dodano: śr 13-02-2013, 8:47 --
sorka dwie![]()
niech mieszaja
DayTrading: Środa 13.02.2013
Re: DayTrading: Środa 13.02.2013
usdchf ladnie smiga. mocne wsparcie i ladne odbicie wlasnie nastapilo.
Nowy, ale co z korektą?? ;p
Obama obiecał podwyżki, ale to w ramach jakiegoś balansu informacji, którego drugą stronę poznamy niebawem?
szczęście w nieszczęściu?
-- Dodano: śr 13-02-2013, 9:13 --
po 4,10 złotówe proszę, niech mnie nawet nie denerwują
Obama obiecał podwyżki, ale to w ramach jakiegoś balansu informacji, którego drugą stronę poznamy niebawem?
-- Dodano: śr 13-02-2013, 9:13 --
po 4,10 złotówe proszę, niech mnie nawet nie denerwują
za chwile danecyanfrog pisze:usdchf ladnie smiga. mocne wsparcie i ladne odbicie wlasnie nastapilo.
ciekawe czy bedziejakas reakcja
pr7emo pisze:Nowy, ale co z korektą?? ;p
nikt Obamy lanie wody nie bierze na powaznie szefl republikanow powiedzil ze nic nowego Obama nie przsedstawil
Witam
Pozwolę sobie na mały off top.
Wiecie jak dograć do mt4 (admiral markets konto real) index dolca.
Kiedyś go miałem ale po przeinstalowaniu platformy już nie mam.
Pozdrawiam
Pozwolę sobie na mały off top.
Wiecie jak dograć do mt4 (admiral markets konto real) index dolca.
Kiedyś go miałem ale po przeinstalowaniu platformy już nie mam.
Pozdrawiam
o inflacji z CHF, żadne mecyjespontfx pisze:za chwile danecyanfrog pisze:usdchf ladnie smiga. mocne wsparcie i ladne odbicie wlasnie nastapilo.
niech mieszja trzeb dobre S brac pod EUR USD nie bedzie szlo pod prad jak SP500 beda korekcili a juz tuz tuz za rogiem
i predzej na S sie zarobi wiecej nize na L niebawem bo tylko kamikadze pakuja w okolicech 12520 -50 L uwazam ze wieksz stopa zwrotu bedzi e na S i te mozolne wzrosty po 2 3 ptk bicie szczytow co robi przez miesac oddadza w pare sesji 
fakt nic ciekawegopr7emo pisze:o inflacji z CHF, żadne mecyjespontfx pisze:za chwile danecyanfrog pisze:usdchf ladnie smiga. mocne wsparcie i ladne odbicie wlasnie nastapilo.
dalej na Longach
marzy mi siepowazne wybice nad 0.92
ale oni myślą patriotycznie przynajmniej, wiedzą doskonale że gospodarka oparta o popyt wewnętrzny to umacniają swoje pozytywne wartości, u nas w Polsce robią elastyczny rynek pracy który jest związany z płaceniem mniej (z wyjątkiem informatyków) i kładą nacisk na eksport, a wychodzi z tego taki ambaras że eksporterzy w PL odkładają zysk na koncie a rady biznesu i różne lobby sugerują tym mądrym głowom w rządzie aby podwyższali płace nominalnie o mniejsze kwoty niż na zachodzie (tak zwane "tanie państwo)Nowy123 pisze:pr7emo pisze:Nowy, ale co z korektą?? ;p
nikt Obamy lanie wody nie bierze na powaznie szefl republikanow powiedzil ze nic nowego Obama nie przsedstawilapropo tego klifu