podeślij konkretnego linka nt tych sekwencji, dzięki

to powinno dzięki obrazkom rozjaśnićBOCZEK pisze:co to są te sekwencje, pierwszy raz o tym słyszęrafmax pisze: uptrendowa sekwencja HH-HL na downtrendowa sekwencje LH-LL .
eSki już przestawione ne BE??
zanegowac ten scenariusz moze przebicie 127,70BOCZEK pisze:co to są te sekwencje, pierwszy raz o tym słyszęrafmax pisze: uptrendowa sekwencja HH-HL na downtrendowa sekwencje LH-LL .
eSki już przestawione ne BE??
UJ dla mnie czysty uptrend wiec nie mysle o wchodzeniu shortNowy500 pisze:Poziomy jakie masz lokalne? Mam dwa sle to moze mi ktoregos oszczedzi: 93.90 i 93.80rafmax pisze:byc moze masz racje, ale ja wziałem swoje S na EJ ze wzgledu na to ze pierwszy raz od bardzo dawna została przełamana uptrendowa sekwencja HH-HL na downtrendowa sekwencje LH-LL i poziom 126,12 był dla mnie idealny na short. Mowie o TF H4.
Czy obniżenie kursu funta nie wspiera Brytyjskiej gospodarki?overall pisze:dane z UK bez rewelacji... moze Soros znowu chce zlamac bank of england
maxford pisze:Czy obniżenie kursu funta nie wspiera Brytyjskiej gospodarki?overall pisze:dane z UK bez rewelacji... moze Soros znowu chce zlamac bank of england
G7: G7 will continue to consult closely, co-operate on FX.Adam pisze: Wszyscy chyba na to czekają
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci/ ... rsow-walut