ASquer pisze:To ja sie przyznam, że na ejku gram na sella. Tylko czatuje w trakcie na edku jak się sytuacja rozwinie.
ja tez,
na edku rowniez, teraz czekam na 1,3412 i dokładam
ASquer pisze:To ja sie przyznam, że na ejku gram na sella. Tylko czatuje w trakcie na edku jak się sytuacja rozwinie.
czemu, high wczorajsze?Robert pisze:Jesli edek przebije 1.324 to moze być taka opcja, że dojdzie gdzieś do 1.3494
rafmax pisze:ASquer pisze:To ja sie przyznam, że na ejku gram na sella. Tylko czatuje w trakcie na edku jak się sytuacja rozwinie.
ja tez,
tylko skarbówce się nie przyznawajChris.ldn pisze:Wczoraj wrzuciłem screena dał zarobić 2 gr....pr7emo pisze:usdpln trzymam od kilku dni, niestety nic nie zarabia
Chris.ldn pisze:rafmax pisze:ASquer pisze:To ja sie przyznam, że na ejku gram na sella. Tylko czatuje w trakcie na edku jak się sytuacja rozwinie.
ja tez,
oim zadaniem jeszcze nie czas na eSki choć już blisko jest do korekty tych wzrostów....
byc moze masz racje, ale ja wziałem swoje S na EJ ze wzgledu na to ze pierwszy raz od bardzo dawna została przełamana uptrendowa sekwencja HH-HL na downtrendowa sekwencje LH-LL i poziom 126,12 był dla mnie idealny na short. Mowie o TF H4.Chris.ldn pisze:rafmax pisze:ASquer pisze:To ja sie przyznam, że na ejku gram na sella. Tylko czatuje w trakcie na edku jak się sytuacja rozwinie.
ja tez,
oim zadaniem jeszcze nie czas na eSki choć już blisko jest do korekty tych wzrostów....
13424pr7emo pisze:czemu, high wczorajsze?Robert pisze:Jesli edek przebije 1.324 to moze być taka opcja, że dojdzie gdzieś do 1.3494
co to są te sekwencje, pierwszy raz o tym słyszęrafmax pisze: uptrendowa sekwencja HH-HL na downtrendowa sekwencje LH-LL .
Poziomy jakie masz lokalne? Mam dwa sle to moze mi ktoregos oszczedzi: 93.90 i 93.80rafmax pisze:byc moze masz racje, ale ja wziałem swoje S na EJ ze wzgledu na to ze pierwszy raz od bardzo dawna została przełamana uptrendowa sekwencja HH-HL na downtrendowa sekwencje LH-LL i poziom 126,12 był dla mnie idealny na short. Mowie o TF H4.