Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Wczoraj pisałem, iż platforma mi się wiesza. Przeinstalowałem ją dziś (bo rano zawiesiła się na amen) i pomogło. Na razie hula w porządku.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Rzadko odzywam się na tym forum, ale muszę zabrać głos w tej sprawie, gdyż - jak widzę - znajomość prawa jest nikła. Dziwi to, w przypadku firmy działającej w tak drażliwej branży.
Sprawy jurysdykcji w przypadku firm i konsumentów z Unii Europejskiej reguluje rozporządzenie Rady Unii Europejskiej nr 44/2001. Jest oczywiste, że mimo niekorzystnego zapisu w umowie, ustalającego właświwość sądu estońskiego, polski konsument może pozwać np. Armadę przed polski sąd i sprawa będzie się toczyć przed tym właśnie sądem. Oszczędzę szczegółów i przytaczania dalszych źródeł, napisze tylko, że kluczowy jest zwrot: "a także przy wszystkich innych umowach, gdy przedsiębiorca prowadził w kraju konsumenta swoją działalność lub kierował działalność do tego państwa".
Wytłuszczony fragment jest jednocześnie odpowiedzą na wątpliwość jednego z forowiczów, który pisał o polskiej instrukcji osbsługi.
Jeśli ktoś będzie miał zamiar pozwać któregoś unijnego brokera, służę pomocą.
Sprawy jurysdykcji w przypadku firm i konsumentów z Unii Europejskiej reguluje rozporządzenie Rady Unii Europejskiej nr 44/2001. Jest oczywiste, że mimo niekorzystnego zapisu w umowie, ustalającego właświwość sądu estońskiego, polski konsument może pozwać np. Armadę przed polski sąd i sprawa będzie się toczyć przed tym właśnie sądem. Oszczędzę szczegółów i przytaczania dalszych źródeł, napisze tylko, że kluczowy jest zwrot: "a także przy wszystkich innych umowach, gdy przedsiębiorca prowadził w kraju konsumenta swoją działalność lub kierował działalność do tego państwa".
Wytłuszczony fragment jest jednocześnie odpowiedzą na wątpliwość jednego z forowiczów, który pisał o polskiej instrukcji osbsługi.
To ja z innej beczki:
Czy Armada ma w planach wprowadzenie do notowań indeksu na EUR i USD, ewentualnie JPY ?
Bardzo przydatna sprawa w analizie siły danej waluty.
Czy Armada ma w planach wprowadzenie do notowań indeksu na EUR i USD, ewentualnie JPY ?
Bardzo przydatna sprawa w analizie siły danej waluty.
Marzenia, nie cele
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Niestety, w ciągu najbliższych kilku miesięcy raczej nie zamieścimy tego w naszej ofercie.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Pytanie na rozluźnienie klimatu. Czy możecie mi zwiekszyc trochę spready na niektórych parach? Troche drażni mnie jak nie widzę lini ask. 

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Przykro mi, niestety nie możemy

nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- Janek Trader
- Pasjonat
Przydałby się osobny wątek ws właśnie prawa unijnego w tym zakresie.Winiak pisze:Rzadko odzywam się na tym forum, ale muszę zabrać głos w tej sprawie, gdyż - jak widzę - znajomość prawa jest nikła. Dziwi to, w przypadku firmy działającej w tak drażliwej branży.
Oraz dobrze byłoby go podpiąć.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
MT4 to niezły skansen. Czy Armada Markets planuje rozszerzyć ofertę dostępnych platform?
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Potwierdzam, świetny broker. Założenie konta momentalne, pomoc na czacie kompetentna - wie co oferuje, wpłaty i wypłaty przez MB/Skrill realizowane bardzo szybko, fenomenalna egzekucja.
Szkoda tylko, że pozwalają tracić pieniądze - a w tym jestem naprawdę dobry
Szkoda tylko, że pozwalają tracić pieniądze - a w tym jestem naprawdę dobry

Z poziomu mt4 (konto demo) zakładam nowe konto demo na serwerze demo uk, za żadne skarby nie moge zobaczyc symboli w markecie, co moze być przyczyną? Na "starym" koncie wszystko działa i łączy jak należy.