DayTrading: Środa 6.02.2013
Re: DayTrading: Środa 6.02.2013
teraz mozasz liczyc na 1 h ORGR ze wykreca lecz SP500 swoje pokazuje
- jurekszczurek
- Gaduła

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... I7eu3SajCM
ja nie mam doświadczenia w tym zakresie a mam 3 x S do zamknięcia i chyba nie tylko ja czekam na x < 1,3500

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

[quote="Mpapiez"][/quote]
No ok tylko nie nazywam twojego systemu masochistycznym tylko dlatego ze wydaje mi sie ze MA mozna sobie w nos wsadzic. Bede korzystal z 4 gmt i z 10 swieczek D1 kazda z innego miasta na swiecie jesli bede mial na to ochote i bedzie to zarabialo. Starasz sie opluwac czyjs system tylko dlatego, ze ci sie w nim cos nie podoba. Moze nie tyle pewnosc siebie co pycha.
No ok tylko nie nazywam twojego systemu masochistycznym tylko dlatego ze wydaje mi sie ze MA mozna sobie w nos wsadzic. Bede korzystal z 4 gmt i z 10 swieczek D1 kazda z innego miasta na swiecie jesli bede mial na to ochote i bedzie to zarabialo. Starasz sie opluwac czyjs system tylko dlatego, ze ci sie w nim cos nie podoba. Moze nie tyle pewnosc siebie co pycha.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
USD/CHF wydaje mi sie dobrym setupem now ze swietnym R:R
Różne H4 pewnie mamy. A co do oscylatorów - nie korzystam i nie widziałem.Nowy123 pisze: ty bierzesz L a S w grze caly czasto takie wlasnie glupie gadanie
![]()
![]()
![]()
wgole widziels H 4i ja ksie ukladaja oscylatory
Ps. Mógłbyś wrzucić screena i pokazać gdzie masz Eski załadowane ? Czy tak po prostu pleciesz ?
@Nowy500
Zluzuj gumę - jak lubisz patrzeć w cztery okna na raz to OK. I z całym szacunkiem - ale ja niczyich systemów nie obrażam ani nie opluwam. Mało tego pisałem że jak ktoś ma sygnał na S - to OK grunt żeby się trzymał swoich zasad. Normalna sytuacja. Problem widzę jest to, że nie gadam z całym stadem o eSkach.
Dziękuje dobranoc - do jutra.
przykro mi ale na EUR USD od dl czasu nie gra wole E JMpapiez pisze:Różne H4 pewnie mamy. A co do oscylatorów - nie korzystam i nie widziałem.Nowy123 pisze: ty bierzesz L a S w grze caly czasto takie wlasnie glupie gadanie
![]()
![]()
![]()
wgole widziels H 4i ja ksie ukladaja oscylatory
Ps. Mógłbyś wrzucić screena i pokazać gdzie masz Eski załadowane ? Czy tak po prostu pleciesz ?
@Nowy500
Zluzuj gumę - jak lubisz patrzeć w cztery okna na raz to OK. I z całym szacunkiem - ale ja niczyich systemów nie obrażam ani nie opluwam. Mało tego pisałem że jak ktoś ma sygnał na S - to OK grunt żeby się trzymał swoich zasad. Normalna sytuacja. Problem widzę jest to, że nie gadam z całym stadem o eSkach.
Dziękuje dobranoc - do jutra.
-- Dodano: śr 06-02-2013, 20:22 --
lecz analizuje i ta pare pod wzgledem EUR JPY jeszcze pokazywalem na SP500 negatywna dywerygencje i bedzie na USA sesji ciazyla EUDkowi

-- Dodano: śr 06-02-2013, 20:23 --
po za tym graj wedl swojego uzunania i nie patrz na dodatkowe sygnaly
R-G-R na eur/jpy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
adk pisze:R-G-R na eur/jpy
bylo by milo lecz trzeb brac pod uwage to

stary wykres moj co do RGR na E J

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wydaje mi się że obecna formacja trzyma się kupy.
szczególnie patrząc po H1 linia szyi i ramion równolegle się składa.
124.50 byłby mozliwy do zaliczenia, biorąc pod uwagę spełnienie formacji i obowiązkowy retest linii szyi .
Poza tym, podjęta próba wybicia ponad 127.00 nie powiodła się, dzisiaj ten poziom został przetestowany od dołu, a wykres odesłany z kwitkiem. Ten RGR bardzo poprawnie wpisuje sie w sytuację.
Dla Eur/Usd - po pokonaniu 3460 spadek w rejon 3390, wzasadzie niedługo można zasadzać sie na SSS
szczególnie patrząc po H1 linia szyi i ramion równolegle się składa.
124.50 byłby mozliwy do zaliczenia, biorąc pod uwagę spełnienie formacji i obowiązkowy retest linii szyi .
Poza tym, podjęta próba wybicia ponad 127.00 nie powiodła się, dzisiaj ten poziom został przetestowany od dołu, a wykres odesłany z kwitkiem. Ten RGR bardzo poprawnie wpisuje sie w sytuację.
Dla Eur/Usd - po pokonaniu 3460 spadek w rejon 3390, wzasadzie niedługo można zasadzać sie na SSS
Ostatnio zmieniony 06 lut 2013, 19:46 przez adk, łącznie zmieniany 1 raz.
eLki to były modne wczoraj i wszystko z nich zabrałem
na waszym miejscu przysępiłbym na eLke dopiero przy 1,33600, a do tego miejsca wiadomo co robić

na waszym miejscu przysępiłbym na eLke dopiero przy 1,33600, a do tego miejsca wiadomo co robić