ja dostalem poranny zimny prysznicpr7emo pisze:nje wiem jk wy ale ja mam wymarzony początek dnia

ja dostalem poranny zimny prysznicpr7emo pisze:nje wiem jk wy ale ja mam wymarzony początek dnia
aktualnie u mnie L na kabla, mała pozycja bez zabezpieczenia, tylko nie mam pojęcia od czego to zależy jak ruszy do góry, tak jakby na m15 podwójne denko utworzyliNowy500 pisze:ja dostalem poranny zimny prysznicpr7emo pisze:nje wiem jk wy ale ja mam wymarzony początek dniaZastanawiam sie nad Lka jakas gbpusd. odbicia na polnoc od jakiegos sr dobrze by bylo poszukac . LT z w1 na kablu sie konczy dalej nie powinienien spasc.
pr7emo pisze:ja myślę że jak ma być ciąg korekty to te poziomy zostaną szybko osiągnięteKundziu pisze:Po H1 na Edku widać spadki nawet do 1.3450 pod warunkiem, że przejdą 1.3500.
może obejdzie się bez konsolidacji
pr7emo pisze: aktualnie u mnie L na kabla, mała pozycja bez zabezpieczenia, tylko nie mam pojęcia od czego to zależy jak ruszy do góry, tak jakby na m15 podwójne denko utworzyli
jeszcze kangur na low jest, jako drugi ciekawy trejd
na ostatnim posiedzeniu Draghi wypowiadał się bardzo pozytywnie na temat sytuacji w Eur, zastanawiające było to że kiedy reporterzy zadawali pytania po konferencji to Draghi nie sprowadził Euro w dół, jak to zazwyczaj w takich okolicznościach miało miejsce, a więc na podstawie poprzedniego faktu nastawiam się wzrostowo na jutrzejszy spektaklKundziu pisze:pr7emo pisze:ja myślę że jak ma być ciąg korekty to te poziomy zostaną szybko osiągnięteKundziu pisze:Po H1 na Edku widać spadki nawet do 1.3450 pod warunkiem, że przejdą 1.3500.
może obejdzie się bez konsolidacji
Byłoby zacnie gdyby te poziomy szybko puściły jednak poziom 1.3520-1.3510 jeszcze trzyma.
1.3400 wypada przyjemne wsparcie. Fajnie jakby tam przed jutrzejszym EBC dojechali. Można byłoby rozmyślać jakieś L.
Ale to jutro. Zobaczymy co dzisiaj wyczarują.
Zgodzę się z tą oceną i dlatego sam trzymam się wczorajszej wersji, ale teraz nie wchodze tylko się edkowi przyglądam. Moim zdaniem wsparcie mamy gdzies na poziomie 13500 i tam możliwe jest odbicie.ForexTig3r pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p553278
http://www.youtube.com/watch?v=n0oJDDl-aQM
Rzeczywiście może być powtórka z rozrywki na edku - też nie macie końcówki filmu
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p553288
Ty tak patrząc tępo na wykresik to oceniasz, i wtedy mógłbym się z Tobą zgodzić, ale Ty nie czujesz sytuacji w ogóle.
Nie ma w ogóle opcji na tak dotkliwy spadek, to jaki by musiał być spadek na edku żebyśmy tam dotarli !? 1.3175 to Minimum![]()
ostroznie koledzy z tymi longami na kablu, najdalej 5675-5700, moze 5730 ale to max wysoko. rozpatrz kabla w miesiecznym tf i zweryfikuj podejscie. to dlugi termin, a daily zdecydowanie s, tylko trzeba szukac poziomu bo teraz jestesmy w powietrzu.Nowy500 pisze:ja dostalem poranny zimny prysznicpr7emo pisze:nje wiem jk wy ale ja mam wymarzony początek dniaZastanawiam sie nad Lka jakas gbpusd. odbicia na polnoc od jakiegos sr dobrze by bylo poszukac . LT z w1 na kablu sie konczy dalej nie powinienien spasc. 1.5613 bedzie swietnym momentem na Longa