Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Bad tick. W dodatku dziś w NZ święto - "Waitangi Day".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

kupidyn pisze:macie coś takie na nzd/usd na koncie standard? Czy to tylko bad tick ?

Poza tym przeskoczyło mi sl o jakieś 40 pips.

Bad tick jak nic...

Mnie za to dziwi, ze dopiero od 7:00 na edku zrobil sie 1 pipsowy spread, tydzien temu nawet od 6 rano nie bylo problemu... cos sie zmienilo w ciagu ostatniego tygodnia?

robsoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robsoy »

dopisali mi dzisiaj jakiś bonus 10% ff o co chodzi?

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Czesc, jak mozna zmienic hasło dostępu do metatradera,bo nie potrafie znalazc w pokoju inwestora?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

imperator_wszechswiata
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: imperator_wszechswiata »

iwan pisze:Czesc, jak mozna zmienic hasło dostępu do metatradera,bo nie potrafie znalazc w pokoju inwestora?
bezpośrednio w MT -> narzędzia -> opcje -> zakładka serwer

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

imperator_wszechswiata pisze:
iwan pisze:Czesc, jak mozna zmienic hasło dostępu do metatradera,bo nie potrafie znalazc w pokoju inwestora?
bezpośrednio w MT -> narzędzia -> opcje -> zakładka serwer
Proste i skuteczne rozwiazanie. Az wstyd ze tego nie wiedziałem. Dzieki.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

overall

Po pierwszym roku wtop... drugim roku i wyjsciu na zero i trzecim gdy... 8) od poniedzialku mam notoryczne rekwoty :). Coz moze byc przyczyną? ;)

Mysle nad przejsciem do armady... poki co dam im jeszcze szanse bo chce im troche dokopac. Nigdy nie mialem problemu a teraz co drugie zagranie i gorsza cena... caly czas...

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Sam sobie odpowiedziałeś co jest przyczyną. Jak już zostałeś przypisany do DD, to już tam zostajesz. Moje konto wisi tam już ze 3 lata, jak nie więcej...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Hm konto standard czy Pro? Jeśli przypisali Cię do DD to musiałeś nieźle wykręcić. Ja miałem u nich konta, narzekać nie mogłem, swoje zabrałem. Przed Pro było standard plus osobne konta z 1000 zł i powykręcana swego czasu niezła kasa, nawet bardzo niezła i to w bardzo szybkim czasie , wypłacali bez problemu. Problemy potem były ale nie takie bym wtapiał, potem był telefon i zachęta na Pro by przejść i problemy się skończyły. Ogólnie jak Pro się zepsuło na maksa dałem sobie z nimi spokój. Jakby na Pro realizacja była nie po tickach to by było ok. Brok wg. mnie jeśli ktoś nie skalpuje to w skali 1-5 dobre 3,5 ( Pro )

overall

Cyb pisze:Sam sobie odpowiedziałeś co jest przyczyną. Jak już zostałeś przypisany do DD, to już tam zostajesz. Moje konto wisi tam już ze 3 lata, jak nie więcej...

Tragedia jest... nie da sie skalpowac. Co chwila rekwot, rekwot... Nie wiem czy napisac jakies pismo, czy to cos da? Egzekucja i samo okienko gdy zatwierdze ''okejem'' cene zaczelo trwac strasznie dlugo. kiedys wchodzilo momentalnie a teraz jak by czyta...

Porazka zeby w dzisiejszych czasach cos takiego...

Czytalem sporo o armadzie, do tego na edku mają nawet nizszy spread i chyba tam wlasnie przeprowadze manatki bo ECNów jakos nie trawie i ta platforma...

Tak jak kiedys nic do admirala nie mialem bo tracilem przez wlasna glupote a nie przez ingerencje tak teraz wyraznie ją poczulem bo zaczeli dostawac ode mnie ciezkie manto kazdego dnia i po prostu zauwazylem roznice, cos zaczelo byc nie tak i to widac... zlecenia od 0,10 do 1 lota wieszają sie tyle samo czasu... a jeszcze w tamtym tygodniu wchodzily momentalnie i juz bach mozna bylo od razu byc na zero na pozycji podczas wachniec na pipsie.

Czas zmienic ocene.

ODPOWIEDZ