DayTrading: Środa 6.02.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 6.02.2013
dziwi mnie taka krotka plytka korekta obawiam się że lecimy up nie mylisz sie boss
-- Dodano: wt 05-02-2013, 23:25 --
ustawiłem buy limit na 1.348 chce zobaczyć retest i nowy szczyt powyzej 1.37
-- Dodano: wt 05-02-2013, 23:25 --
ustawiłem buy limit na 1.348 chce zobaczyć retest i nowy szczyt powyzej 1.37
windsurfing na falach trendu
- Tommy_Boss
- Pasjonat
oby tak było bo już w L siedzę a na M30 to podręcznikowy przykład i do tego E/J i U/J maja nowe szczyty
wiec może 1.40 ? Hmmmm a to 400 pipsów !!

wiec może 1.40 ? Hmmmm a to 400 pipsów !!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- roberttheus
- Maniak
no 1.40 to bardzo prawdopodobny target a wtedyy.............. armagedon na indeksach i walutach
- Tommy_Boss
- Pasjonat
I dobrze niech sie coś dzieje może być i 1,60 a potem jak skok z przepaści do 1,20 albo i niżej !!!!!!!!!!roberttheus pisze:no 1.40 to bardzo prawdopodobny target a wtedyy.............. armagedon na indeksach i walutach

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- roberttheus
- Maniak
co by nie było perspektywy gospodarcze sa obiektywnie fatalne wiec jeszcze jakis krotki okres sztucznego pompowania i interewncji BoYa po czym nowe głębokie załamanie nieraz się dziwię że jeszcze zbrojen nie ma choc juz wku w polsce wzywa homofobie w strefie staja sie faktem wojna bedzie wojna za dlugo spokoj panuje względny bezrobocie szaleje w hiszpanii co drugi dłubie babole w nosie <26 to maja byc perspektywy strefy euro?? bull shit
- Tommy_Boss
- Pasjonat
To polecimy w przepaść wcześniejroberttheus pisze:co by nie było perspektywy gospodarcze sa obiektywnie fatalne wiec jeszcze jakis krotki okres sztucznego pompowania i interewncji BoYa po czym nowe głębokie załamanie nieraz się dziwię że jeszcze zbrojen nie ma choc juz wku w polsce wzywa homofobie w strefie staja sie faktem wojna bedzie wojna za dlugo spokoj panuje względny bezrobocie szaleje w hiszpanii co drugi dłubie babole w nosie <26 to maja byc perspektywy strefy euro?? bull shit

- ForexTig3r
- Maniak
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p553278
W sensie, iż w ogóle mnie nie było do 16, nie stawiam pozycji niezabezpieczonych odchodząc od komputera nigdy.
Od 18:30 trochę ugrałem na ejku S-ką, ale było więcej do zgarnięcia i to łatwo.
Dane Chińskie
One jakoś tak bezpośrednio na tąpnięcie kursu się nie przekładają raczej tylko takie "tło", nastrojowe, choć bardziej tylko jako realna prognoza co do gospodarki w EU głównie. "realne" - czyli dla rynku tak naprawdę żadne - to tylko taki prognostyk jaka może być przyszłość.
http://www.youtube.com/watch?v=n0oJDDl-aQM
Rzeczywiście może być powtórka z rozrywki na edku - też nie macie końcówki filmu
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p553288
Ty tak patrząc tępo na wykresik to oceniasz, i wtedy mógłbym się z Tobą zgodzić, ale Ty nie czujesz sytuacji w ogóle.
Nie ma w ogóle opcji na tak dotkliwy spadek, to jaki by musiał być spadek na edku żebyśmy tam dotarli !? 1.3175 to Minimum
W Poniedziałek sobie porównaj zakres wahań kursu pomiędzy edkiem, a ejkiem gdzie zawsze ruchy są dużo większe.
A to o czym dziś pisałem, że ejek jakby zwolnił pod koniec wynikało wyłącznie z tego iż pogubili się na ejku i nie mogło być tak aby on za bardzo odjechał nie wiadomo gdzie, zaczekali aby zobaczyć o co kaman i w końcu ejek i w dzień i w nocy pracuje w przeciwieństwie do edka, także Azjaci choćby mogą wszystko wyrównać.
Dobrze często gadałeś i fajnie w weekend łapiesz pozycje na ejku, ale poza tym na ten moment chyba trochę jesteś nie na czasie, nie wiesz co się do końca dzieje. Ejek będzie się rozpędzał i łapanie podwójnych dołków, czy tym bardziej potrójnych będzie ewenementem.
-- Dodano: 06 lut 2013, 01:26 --
Potem już nie będzie PR tylko Real, czyli gorzej bo te interwencje Boya to tylko reklama nie będzie aż tak znacząca, skupować będą tylko akcje krótkoterminowe.... Był ostatnio artykuł od Nowego
A wojna, to za barddzo science-fiction, Goldmany wszystko mają w ręku, wojna teraz jest na rynku spekulacyjnym i nie tylko.
Dziś wojna ma zupełnie inną formę, raczej nikt nie poniży się do takiego prostactwa tak na dobre, a nie tylko jako straszak, no poza Muzułmanami ci to mają nierówno pod sufitem ta ich religia to jest armagedon jeden wielki
Na Edku jak dla mnie pewne wzrosty dołek 3572 nie jest przekraczany bardzo dobre miejsce na oczekującą L-kę, jeśli nie jest już za późno.
Przystanek bo koniec sesji jak widać brak realizacji zysków znaczących.
W sensie, iż w ogóle mnie nie było do 16, nie stawiam pozycji niezabezpieczonych odchodząc od komputera nigdy.
Dane Chińskie

Rzeczywiście może być powtórka z rozrywki na edku - też nie macie końcówki filmu

Ty tak patrząc tępo na wykresik to oceniasz, i wtedy mógłbym się z Tobą zgodzić, ale Ty nie czujesz sytuacji w ogóle.
Nie ma w ogóle opcji na tak dotkliwy spadek, to jaki by musiał być spadek na edku żebyśmy tam dotarli !? 1.3175 to Minimum

W Poniedziałek sobie porównaj zakres wahań kursu pomiędzy edkiem, a ejkiem gdzie zawsze ruchy są dużo większe.
A to o czym dziś pisałem, że ejek jakby zwolnił pod koniec wynikało wyłącznie z tego iż pogubili się na ejku i nie mogło być tak aby on za bardzo odjechał nie wiadomo gdzie, zaczekali aby zobaczyć o co kaman i w końcu ejek i w dzień i w nocy pracuje w przeciwieństwie do edka, także Azjaci choćby mogą wszystko wyrównać.
Dobrze często gadałeś i fajnie w weekend łapiesz pozycje na ejku, ale poza tym na ten moment chyba trochę jesteś nie na czasie, nie wiesz co się do końca dzieje. Ejek będzie się rozpędzał i łapanie podwójnych dołków, czy tym bardziej potrójnych będzie ewenementem.
-- Dodano: 06 lut 2013, 01:26 --
ejka będą pompować do interwencji BOYA najbardziej zapewne, czyli do 2014.roberttheus pisze:co by nie było perspektywy gospodarcze sa obiektywnie fatalne wiec jeszcze jakis krotki okres sztucznego pompowania i interewncji BoYa po czym nowe głębokie załamanie nieraz się dziwię że jeszcze zbrojen nie ma choc juz wku w polsce wzywa homofobie w strefie staja sie faktem wojna bedzie wojna za dlugo spokoj panuje względny bezrobocie szaleje w hiszpanii co drugi dłubie babole w nosie <26 to maja byc perspektywy strefy euro?? bull shit
Potem już nie będzie PR tylko Real, czyli gorzej bo te interwencje Boya to tylko reklama nie będzie aż tak znacząca, skupować będą tylko akcje krótkoterminowe.... Był ostatnio artykuł od Nowego
A wojna, to za barddzo science-fiction, Goldmany wszystko mają w ręku, wojna teraz jest na rynku spekulacyjnym i nie tylko.
Dziś wojna ma zupełnie inną formę, raczej nikt nie poniży się do takiego prostactwa tak na dobre, a nie tylko jako straszak, no poza Muzułmanami ci to mają nierówno pod sufitem ta ich religia to jest armagedon jeden wielki
Na Edku jak dla mnie pewne wzrosty dołek 3572 nie jest przekraczany bardzo dobre miejsce na oczekującą L-kę, jeśli nie jest już za późno.
Przystanek bo koniec sesji jak widać brak realizacji zysków znaczących.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2013, 01:45 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p553278
Dane ChińskieOne jakoś tak bezpośrednio na tąpnięcie kursu się nie przekładają raczej tylko takie "tło", nastrojowe, choć bardziej tylko jako realna prognoza co do gospodarki w EU głównie. "realne" - czyli dla rynku tak naprawdę żadne - to tylko taki prognostyk jaka może być przyszłość.
Nie ma w ogóle opcji na tak dotkliwy spadek, to jaki by musiał być spadek na edku żebyśmy tam dotarli !? 1.3175 to Minimum![]()
nie wiem czy t odo mnie piszesz czy do mango

jesli do mnie i tu chodzi ci o spadek

to ja wyraznie pisze nie o spadku na 120 120 70 tylko o analogi na tych poziomach przedstawinych na wykresie wczeniej

Dobrze często gadałeś i fajnie w weekend łapiesz pozycje na ejku, ale poza tym na ten moment chyba trochę jesteś nie na czasie, nie wiesz co się do końca dzieje. Ejek będzie się rozpędzał i łapanie podwójnych dołków, czy tym bardziej potrójnych będzie ewenementem
nie na czasie

Ostatnio zmieniony 06 lut 2013, 01:59 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
- ForexTig3r
- Maniak
Aha, to sorry za pomyłkę. dołki i szczyty zawsze łapiem, także ...
Jakby miał być dołek to 125.64, ale wygląda na to iż jutro wylecim z rana, dziś przystanek bo koniec sesjii, a zmienność teraz na ejku jak widać... raczej aż tak Azjaci w dół nie polecą...
Jakby miał być dołek to 125.64, ale wygląda na to iż jutro wylecim z rana, dziś przystanek bo koniec sesjii, a zmienność teraz na ejku jak widać... raczej aż tak Azjaci w dół nie polecą...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
nic do nieba bez korekty nie jedzie jak i czasowo korekta trwa dluzej przed jazda o nastepne 300- 350 pisowForexTig3r pisze:Aha, to sorry za pomyłkę. dołki i szczyty zawsze łapiem, także ...

NIEKKIE na oporach
SP500 sygnaly na S daja na h4 d1
dali zarobic i na tej korekcie i na L bo sie obracalem lecz by nas znowu mieli obdarowac tyloma pipsami jak dla mnie korekta jest za krotka czasowo tym bardziej przed nami zasieki - sporo oporów sie zaczyna i widac to na W1 jak i 50 fibo 132 trzeba nabrać sil do szturmu następnego jesli sie pomyle trudno
licze na 127 90 -128 20 zygzaka wykonczenie ale to pewnie juz na UE sesji a opcja w/w z jeszcze jednym zjazdem w okolicy 124 90 - 125 25 dalej w grze jesli nie bedzie to cos wiekszego tez mam projekcie z plaska korekta jak poprzednio nic zobaczymy co nam wyrysuja bedzie sie ragowalo na bierzaca

-- Dodano: śr 06-02-2013, 7:24 --
http://www.zerohedge.com/news/2013-02-0 ... hike-wages
-- Dodano: śr 06-02-2013, 7:49 --
nikkie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.