Ja to widzę podobnie. Co prawda przeszło 1,3550 ale idzie to jakoś niemrawo. Tym bardziej że na M30 jakoś tak zakręca. Wolumen też nie jest wielki. Wzrost tak jakby wytracał dynamikę. Czekam dalejxantiros pisze:Nowy123 pisze:Tommy_Boss pisze:Korekta i UP !!!
może i być korekta spadków, dla mnie z h4 wyglada to na koniec korekty wzrostów,
zresztą teraz w grze poziom 1,3580 do pokonania albo odbicia w dół
DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
Nie chce cię martwić, ale ten scenariusz umarł wraz z przebiciem 1.3545.Scorpiman pisze:1.3440 jeszcze dzisiaj na edku
Poza tym miło, że chciałbyś w ciągu jednego dnia latać 100 pipsów w tą i 100 pipsów w druga

Moim zdaniem 1.3580 pęknie i na 1.3630-40 będzie ciekawe miejsce do obserwacji, czy odbija czy idzie dalej, z tym ze pewnie nie dziś.
Moge sie jedynie zgodzić, że będzie jakiś boczniak, bo aktualna linia trendu wzrostowego ma za duży kąt i długo tempa nie utrzyma.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
E J wystrzelił ciekawe dokąd zaleci
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Tommy_Boss pisze:E J wystrzelił ciekawe dokąd zaleci
EDEK w DOL teraz pchaja ERU JPY ale USD JPY

zaraz juropa kończy lunch 

- ForexTig3r
- Maniak
ejek to mój prawdziwy kumpel, a Edward podchodzi pod ustawę o związkach Partnerskich...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
Dawaj swojego anala, siedzisz w S-kach od Niedzieli, jak co weekendNowy123 pisze:korekte spadkow przeciez masz wlasnieTommy_Boss pisze:Korekta i UP !!!a EDEK denk nie uklepal by jechac juz na nowe szczyty

Wisielce, koniec pora gonić Ejka.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 14:01 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
no to co kierunek, południe?