DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
witam edki!!!
pytanir za 100 punktow- kabel ma do przewalenia 5730, uda sie?
pozdrawiam!!
pozdrawiam!!
to Goldmany graja na S p ozamknieciu L na 137richard.cali pisze:"Reuters UK "City talk" "Goldman Sachs NY division is planning to sell Euro against US dollar just ahead od opening bell on Tuesday 5th of Ferbruary. Targets unknown"Scorpiman pisze:1.3440 jeszcze dzisiaj na edku

a MOrgany z rekoemndacja porannej na E J i U J nie zle poplyneli
- ForexTig3r
- Maniak
A skąd to wiesz, jesteś jednym z nichNowy123 pisze:to Goldmany graja na S p ozamknieciu L na 137richard.cali pisze:"Reuters UK "City talk" "Goldman Sachs NY division is planning to sell Euro against US dollar just ahead od opening bell on Tuesday 5th of Ferbruary. Targets unknown"Scorpiman pisze:1.3440 jeszcze dzisiaj na edku![]()

Nie zapomnij, że Goldmany nie z jednego zrobili bankruta, nie zawsze jest prawdą to co piszą.
A jednak teraz piłeczka po drugiej stronie ...
Dziś miałem depo od 3k do 25k, fajnie co

Ostatnio zmieniony 05 lut 2013, 14:25 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A może na Edku M15 RGR się nam zrobi i polecimy z przepaści ??
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- ForexTig3r
- Maniak
spadek na edku widzę ...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Jak grasz kabla może to Ci sie przyda coś takiego znalazłemadk pisze:witam edki!!!
pozdrawiam!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
chyba oni teraz dla mnie zbyt niezdecydowani. Albo ze konsole robia. Nie wiem juz sam. Dawno tyle plotek tu nie bylo, tu Goldmany Ej sprzedaja, tu Morgan chce mieszac... eee ide na obiad. W sumie to co mialem to dzis juz ugralem
i to jeszcze jakiForexTig3r pisze:spadek na edku widzę ...
A skąd to wiesz, jesteś jednym z nichForexTig3r pisze:to Goldmany graja na S p ozamknieciu L na 137Nowy123 pisze:richard.cali"]"Reuters UK "City talk" "Goldman Sachs NY division is planning to sell Euro against US dollar just ahead od opening bell on Tuesday 5th of Ferbruary. Targets unknown"Scorpiman pisze:1.3440 jeszcze dzisiaj na edku![]()

Nie zapomnij, że Goldmany nie z jednego zrobili bankruta, nie zawsze jest prawdą to co piszą.
A jednak teraz piłeczka po drugiej stronie ...
Dziś miałem depo od 3k do 25k, fajnie co

no tal c odo Goldmana ale jakos 2 raz im cos sie sprawdzilo od tak daja zarobic klienta

tak CI deopo bujalo
Adam pisze:Jak grasz kabla może to Ci sie przyda coś takiego znalazłemadk pisze:witam edki!!!
pozdrawiam!!
w pewnym senie zgodne z moimi przewidywaniami, dzieki!!