1.3700 SL polecą i poszybujemyForexTig3r pisze:dokładać , dokładać do ognia
DayTrading: Piątek 1.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 1.02.2013
danbo86 pisze:słabi psychicznie kupuja euro... mocni psychicznie sprzedają. wedlug mojej opini lecimy juz na 1.3250
wyciskaja ostatnie poty z euro
i co jeszcze
Dobra miejsce na S !
,
Z ciasnym SL. R:R wypasione. Możliwe że TP Goldsmanów zzrzuci edka w dół, lub nie pyknie nawet TP, bo wszyscy się pod to w eski wpakują
.

Z ciasnym SL. R:R wypasione. Możliwe że TP Goldsmanów zzrzuci edka w dół, lub nie pyknie nawet TP, bo wszyscy się pod to w eski wpakują

Edek pociśnie UP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nowy123Nowy123 pisze:jesto to mozliwe ze dopieo POniedzielek zobaczymy juz korekte SKosne powinny jeszcze g opodciagna z NIEDZIELI NA POZNIEDZIALEK a moze i jakas luka zalezy jak USA skonczyForexTig3r pisze:Ejek nie reaguje na spadki, ale będzie przebcie...
Nikkiej ja ksie otowryz na oporach to zjaz czuje ale jeszcze podbija z NIEDZIELI NA PONIEDZIALEK
-- Dodano: pt 01-02-2013, 17:46 --
BANSKTERA jedzie pod zamkniecie UE pamieta 13700 GOLDMANOWSKI TARGET
czesto odnosze wrazenie ze Twoje opinie sa wyssane z palca a raczej prognozujesz to co bys chciał zobaczyc. niby korekta juz juz , lecimy na 125 itd a jak cos idzie nie tak, to spokojnie bo podciagaja, bo goldmany, bo zamkniecie sesji i zaraz zjedziemy itd.
nie pisze tego złosliwie tylko Twoje analizy mozna czesto dopasowac do wszystkiego, a jak cos idzie nie tak to tłumaczysz to innymi watpliwymi czynnikami.
Inni
nie chce tu nikogo pouczac ale zasada gry z trendem to podstawa, w przeciwnym wypadku szarpiemy sie z rynkiem. dopoki tego nie zrozumiemy nasze saldo wyników na fx w najlepszym przypadku bedzie oscylowac w okolicy 0.
prosty przykład. zamiast ciagle szukac okazji do shorta, nie lepiej było przez osotanie dwa tygodnie szukac longa po korekcie okolo 50 pips z sl i tp 70 pips. okazji było sporo i chyba zadna nie zakonczyłaby sie wtopa na EU(nie sprawdzałem tego).
osobiscie przeraza mnie ile osob tutaj probuje szukac dołków i szczytow kiedy oczywista droga jest tylko jedna, wystarczy sie do niej właczyc i jechac - z pradem, nie przeciw...
Ostatnio zmieniony 01 lut 2013, 17:09 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
no jak tu przebije, to 1.38 jak nic, ale predzej bym sie spodziewal malej korekty a dopiero potem do gory
żadnej korekty nie będzieGroszke pisze:no jak tu przebije, to 1.38 jak nic, ale predzej bym sie spodziewal malej korekty a dopiero potem do gory
- ForexTig3r
- Maniak
Również preferuję popołudnie, fajnie
JAZDA
!!!
JAZDA

Ostatnio zmieniony 01 lut 2013, 17:15 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Ja osobiście widzę korektę do 1.3500 w przyszłym tygodniu - na ten moment i tam będzie decyzja co dalej.Groszke pisze:no jak tu przebije, to 1.38 jak nic, ale predzej bym sie spodziewal malej korekty a dopiero potem do gory
Pare dni temu przebicie 1.3500 gwarantowało dojście do 1.3700, to tak teraz utwierdzone przebicie 1.3700 dziś, spowodowało by dalsze spore wzrosty w przyszłym tygodniu. Trochę dużo jak na jeden bieg.
Szczerze mówiąc, mam wejście teraz na S tylko dlatego, że mi można było fajnie wejść ze stop lossem powyżej 1.3715.
Liczę na to że GOLDMANI zrealizują zysk (bo piątek w końcu) i cena runie.
Jesteśmy w bardzo łatwym miejscu do robienia kasy. Jak eska wejdzie, to fajnie. Jak eska nie wejdzie, to przezbrojenie w Elki i jazda pewnie pod 1.39 albo i 1.41.
Nie wiem skąd taka euforia na euro, ale tak to wygląda moim zdaniem.
rafmax pisze:Nowy123Nowy123 pisze:jesto to mozliwe ze dopieo POniedzielek zobaczymy juz korekte SKosne powinny jeszcze g opodciagna z NIEDZIELI NA POZNIEDZIALEK a moze i jakas luka zalezy jak USA skonczyForexTig3r pisze:Ejek nie reaguje na spadki, ale będzie przebcie...
Nikkiej ja ksie otowryz na oporach to zjaz czuje ale jeszcze podbija z NIEDZIELI NA PONIEDZIALEK
-- Dodano: pt 01-02-2013, 17:46 --
BANSKTERA jedzie pod zamkniecie UE pamieta 13700 GOLDMANOWSKI TARGET
czesto odnosze wrazenie ze Twoje opinie sa wyssane z palca a raczej prognozujesz to co bys chciał zobaczyc. niby korekta juz juz , lecimy na 125 itd a jak cos idzie nie tak, to spokojnie bo podciagaja, bo goldmany, bo zamkniecie sesji i zaraz zjedziemy itd.
nie pisze tego złosliwie tylko Twoje analizy mozna czesto dopasowac do wszystkiego, a jak cos idzie nie tak to tłumaczysz to innymi watpliwymi czynnikami.
Inni
nie chce tu nikogo pouczac ale zasada gry z trendem to podstawa, w przeciwnym wypadku szarpiemy sie z rynkiem. dopoki tego nie zrozumiemy nasze saldo wyników na fx w najlepszym przypadku bedzie oscylowac w okolicy 0.
prosty przykład. zamiast ciagle szukac okazji do shorta, nie lepiej było przez osotanie dwa tygodnie szukac longa po korekcie okolo 50 pips z sl i tp 70 pips. okazji było sporo i chyba zadna nie zakonczyłaby sie wtopa na EU(nie sprawdzałem tego).
osobiscie przeraza mnie ile osob tutaj probuje szukac dołków i szczytow kiedy oczywista droga jest tylko jedna, wystarczy sie do niej właczyc i jechac - z pradem, nie przeciw...
zrob chodz jedna alalize c osie sprawdzi

pokazelm dzis szczyty kiedy beda mogles 100 pipsa wyciagnac na S nie mowiac o L target tez pokazalem
to raz dwa korekta z Poniedzielku tydzien temu tez przepowiedzialem i stal osie podciagniecie w NIedziel na POneidziel i korekta na E J wiec podaj chodz jedna alize co sie c ispradzi tak jak mi t opodyskuteujemy ji przesledz moje wykresy z parunastu tygodniu bez odbioru