DayTrading: Piątek 1.02.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 lut 2013, 23:20

Wzrost
17
33%
Bez zmian
3
6%
Spadek
32
62%

Liczba głosów: 52

Scorpiman
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 1.02.2013

Nieprzeczytany post autor: Scorpiman »

ForexTig3r pisze::kosci: dokładać , dokładać do ognia :!:
1.3700 SL polecą i poszybujemy

Scorpiman
Pasjonat
Pasjonat

danbo86 pisze:słabi psychicznie kupuja euro... mocni psychicznie sprzedają. wedlug mojej opini lecimy juz na 1.3250
wyciskaja ostatnie poty z euro

i co jeszcze

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Dobra miejsce na S ! :),

Z ciasnym SL. R:R wypasione. Możliwe że TP Goldsmanów zzrzuci edka w dół, lub nie pyknie nawet TP, bo wszyscy się pod to w eski wpakują ;).

Awatar użytkownika
speedpips
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: speedpips »

Edek pociśnie UP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Nowy123 pisze:
ForexTig3r pisze:Ejek nie reaguje na spadki, ale będzie przebcie...
jesto to mozliwe ze dopieo POniedzielek zobaczymy juz korekte SKosne powinny jeszcze g opodciagna z NIEDZIELI NA POZNIEDZIALEK a moze i jakas luka zalezy jak USA skonczy

Nikkiej ja ksie otowryz na oporach to zjaz czuje ale jeszcze podbija z NIEDZIELI NA PONIEDZIALEK :)

-- Dodano: pt 01-02-2013, 17:46 --

BANSKTERA jedzie pod zamkniecie UE pamieta 13700 GOLDMANOWSKI TARGET :)
Nowy123

czesto odnosze wrazenie ze Twoje opinie sa wyssane z palca a raczej prognozujesz to co bys chciał zobaczyc. niby korekta juz juz , lecimy na 125 itd a jak cos idzie nie tak, to spokojnie bo podciagaja, bo goldmany, bo zamkniecie sesji i zaraz zjedziemy itd.

nie pisze tego złosliwie tylko Twoje analizy mozna czesto dopasowac do wszystkiego, a jak cos idzie nie tak to tłumaczysz to innymi watpliwymi czynnikami.

Inni

nie chce tu nikogo pouczac ale zasada gry z trendem to podstawa, w przeciwnym wypadku szarpiemy sie z rynkiem. dopoki tego nie zrozumiemy nasze saldo wyników na fx w najlepszym przypadku bedzie oscylowac w okolicy 0.

prosty przykład. zamiast ciagle szukac okazji do shorta, nie lepiej było przez osotanie dwa tygodnie szukac longa po korekcie okolo 50 pips z sl i tp 70 pips. okazji było sporo i chyba zadna nie zakonczyłaby sie wtopa na EU(nie sprawdzałem tego).

osobiscie przeraza mnie ile osob tutaj probuje szukac dołków i szczytow kiedy oczywista droga jest tylko jedna, wystarczy sie do niej właczyc i jechac - z pradem, nie przeciw...
Ostatnio zmieniony 01 lut 2013, 17:09 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Groszke
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Groszke »

no jak tu przebije, to 1.38 jak nic, ale predzej bym sie spodziewal malej korekty a dopiero potem do gory

Scorpiman
Pasjonat
Pasjonat

Groszke pisze:no jak tu przebije, to 1.38 jak nic, ale predzej bym sie spodziewal malej korekty a dopiero potem do gory
żadnej korekty nie będzie

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Również preferuję popołudnie, fajnie

JAZDA :!: !!!
Ostatnio zmieniony 01 lut 2013, 17:15 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Groszke pisze:no jak tu przebije, to 1.38 jak nic, ale predzej bym sie spodziewal malej korekty a dopiero potem do gory
Ja osobiście widzę korektę do 1.3500 w przyszłym tygodniu - na ten moment i tam będzie decyzja co dalej.
Pare dni temu przebicie 1.3500 gwarantowało dojście do 1.3700, to tak teraz utwierdzone przebicie 1.3700 dziś, spowodowało by dalsze spore wzrosty w przyszłym tygodniu. Trochę dużo jak na jeden bieg.

Szczerze mówiąc, mam wejście teraz na S tylko dlatego, że mi można było fajnie wejść ze stop lossem powyżej 1.3715.
Liczę na to że GOLDMANI zrealizują zysk (bo piątek w końcu) i cena runie.

Jesteśmy w bardzo łatwym miejscu do robienia kasy. Jak eska wejdzie, to fajnie. Jak eska nie wejdzie, to przezbrojenie w Elki i jazda pewnie pod 1.39 albo i 1.41.

Nie wiem skąd taka euforia na euro, ale tak to wygląda moim zdaniem.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

rafmax pisze:
Nowy123 pisze:
ForexTig3r pisze:Ejek nie reaguje na spadki, ale będzie przebcie...
jesto to mozliwe ze dopieo POniedzielek zobaczymy juz korekte SKosne powinny jeszcze g opodciagna z NIEDZIELI NA POZNIEDZIALEK a moze i jakas luka zalezy jak USA skonczy

Nikkiej ja ksie otowryz na oporach to zjaz czuje ale jeszcze podbija z NIEDZIELI NA PONIEDZIALEK :)

-- Dodano: pt 01-02-2013, 17:46 --

BANSKTERA jedzie pod zamkniecie UE pamieta 13700 GOLDMANOWSKI TARGET :)
Nowy123

czesto odnosze wrazenie ze Twoje opinie sa wyssane z palca a raczej prognozujesz to co bys chciał zobaczyc. niby korekta juz juz , lecimy na 125 itd a jak cos idzie nie tak, to spokojnie bo podciagaja, bo goldmany, bo zamkniecie sesji i zaraz zjedziemy itd.

nie pisze tego złosliwie tylko Twoje analizy mozna czesto dopasowac do wszystkiego, a jak cos idzie nie tak to tłumaczysz to innymi watpliwymi czynnikami.

Inni

nie chce tu nikogo pouczac ale zasada gry z trendem to podstawa, w przeciwnym wypadku szarpiemy sie z rynkiem. dopoki tego nie zrozumiemy nasze saldo wyników na fx w najlepszym przypadku bedzie oscylowac w okolicy 0.

prosty przykład. zamiast ciagle szukac okazji do shorta, nie lepiej było przez osotanie dwa tygodnie szukac longa po korekcie okolo 50 pips z sl i tp 70 pips. okazji było sporo i chyba zadna nie zakonczyłaby sie wtopa na EU(nie sprawdzałem tego).

osobiscie przeraza mnie ile osob tutaj probuje szukac dołków i szczytow kiedy oczywista droga jest tylko jedna, wystarczy sie do niej właczyc i jechac - z pradem, nie przeciw...

zrob chodz jedna alalize c osie sprawdzi :) nie podyskutujemy w tedy

pokazelm dzis szczyty kiedy beda mogles 100 pipsa wyciagnac na S nie mowiac o L target tez pokazalem
to raz dwa korekta z Poniedzielku tydzien temu tez przepowiedzialem i stal osie podciagniecie w NIedziel na POneidziel i korekta na E J wiec podaj chodz jedna alize co sie c ispradzi tak jak mi t opodyskuteujemy ji przesledz moje wykresy z parunastu tygodniu bez odbioru

Zablokowany