DayTrading: Czwartek 31.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 31.01.2013
pas dzis bedzie bujawka
-- Dodano: czw 31-01-2013, 10:53 --
moze w 40% spadki w kolejnych 40% konsola w 20% wzrosty
-- Dodano: czw 31-01-2013, 10:53 --
moze w 40% spadki w kolejnych 40% konsola w 20% wzrosty
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Czekam na dane ale mom zdaniem jedziemy pod 1,3507 i tam powinien być dołek a potem jazda pod 1,3600. co myślicie?
Zawsze mam cele nad którymi pracuję - musisz do czegoś dążyć (Kevin Keegen)
zaciagneli EDKA w GORE pod dane z NIEmiec i 1 h wyciaganko
teraz, ale to może być zmyłka.Nowy123 pisze:zaciagneli EDKA w GORE pod dane z NIEmiec i 1 h wyciaganko
swiece otwieraja amatorzy, zamykaja profesjonalisci
pytanie jest jaki jest cel profesjonalistow
sciemniaja jak mogaRobert pisze:teraz, ale to może być zmyłka.Nowy123 pisze:zaciagneli EDKA w GORE pod dane z NIEmiec i 1 h wyciaganko

na to się okopali w eLki po 1,354 i jak tam się nie wykończą, to może byc cieżko ze spadkami,
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
KABL tez chce bardzo isc wyzej
Na forexie jest jak na wojnie. Najpier giną Ci, którzy myślą, że już wszystko wiedzą, potem Ci, którzy nic nie wiedzą a potem zostają profesjonaliści:)rafmax pisze:swiece otwieraja amatorzy, zamykaja profesjonalisci

pozostają Ci którzy nie wystrzelili nawet jednego nabojuRobert pisze:Na forexie jest jak na wojnie. Najpier giną Ci, którzy myślą, że już wszystko wiedzą, potem Ci, którzy nic nie wiedzą a potem zostają profesjonaliści:)rafmax pisze:swiece otwieraja amatorzy, zamykaja profesjonalisci

celem profesjonalisty jest zarobić

jeden cel, zarobić . drugim celem jest ochrona kapitału .
Tak myślę!
Tak myślę!