Wciąż czekam na odpowiedź.Nigdy pisze:Chciałbym skierować pytanie do obsługi Alior Trader'a.
Wg jakiego czasu kreowane są wykresy na rachunku realnym?
Dlaczego świece 5M otwierają się o niepełnych interwałach pięciominutowych? Tylko np. o godzinach 11:38, 12:13 itp. W ten sposób świece wyglądają zupełnie inaczej, niż na wszystkich innych platformach. Dla osób takich jak ja, opierających część swojego systemu na krótkoterminowych wykresach świecowych ma to niemałe znaczenie i mocno utrudnia pracę. Muszę zaglądać do programu konkurencji, aby zobaczyć, jak faktycznie kreuje się wykres.
Kolejne pytanie- jak ustawić "na sztywno" przybliżenie wykresu? Ponieważ po każdej zmianie interwału np. z 5M na 15M muszę przybliżać wykres, gdyż oddala się on na możliwy najdalszy widok.
AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Witam
Dołączam się do pytania. co z tymi świeczkami się dzieje?
Dołączam się do pytania. co z tymi świeczkami się dzieje?
To sie dzieje po aktualizacji czy przed? Bo ja nie aktualizowałem jeszcze i wszystko dziala...
Po aktualizacji. Więc lepiej nie aktualizuj.Expansion pisze:To sie dzieje po aktualizacji czy przed? Bo ja nie aktualizowałem jeszcze i wszystko dziala...
Nie wiem czy doczekamy się odpowiedzi...
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Faktycznie stwierdziliśmy pewne nieprawidłowości związane z rysowaniem się świec u niektórych użytkowników. Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Pracujemy nad jak najszybszym jego rozwiązaniem.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Faktycznie stwierdziliśmy pewne nieprawidłowości związane z rysowaniem się świec u niektórych użytkowników. Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Pracujemy nad jak najszybszym jego rozwiązaniem.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Czy jest jakiś sposób, aby poziomy fibo zasięgu (expansion) ustawić więcej niż tylko 3? Jak nie, to proszę dopisać na listę todo. 
Druga sprawa. Ustawiłem poprzez Matrix zlecenie oczekujące. Weszło dobrze i to nawet podwójnie! Proszę o usunięcie jednej z nich bez mojej straty oczywiście. Zlecenia nr 76245404 oraz 76245403

Druga sprawa. Ustawiłem poprzez Matrix zlecenie oczekujące. Weszło dobrze i to nawet podwójnie! Proszę o usunięcie jednej z nich bez mojej straty oczywiście. Zlecenia nr 76245404 oraz 76245403
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Zgłosiliśmy potrzebę większej ilości poziomów fibo expansion do PFSoftu - oczekujemy na realizację zgłoszenia. Co do pozycji prosimy o kontakt z numerem 19503 - będziemy indywidualnie wyjaśniać sprawę.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Zgłosiliśmy potrzebę większej ilości poziomów fibo expansion do PFSoftu - oczekujemy na realizację zgłoszenia. Co do pozycji prosimy o kontakt z numerem 19503 - będziemy indywidualnie wyjaśniać sprawę.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Ma ktoś może pdf'a z poprzednią pełną specyfikacją i listą instrumentów ? Przed chwilą zauważyłem że Alior opublikował nową specyfikacje a nie mam nigdzie starej specyfikacji żeby porównać ;/
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein
- BM Alior Bank
- Pasjonat
W nowej specyfikacji nie wprowadziliśmy żadnych zmian dla FX. Zniknęło kilka CFD akcyjnych ze względu na brak handlu na tych instrumentach.
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Aha, to wielkie dzięki za info.
A tak z ciekawości, planujecie kiedyś znieść limit pozycji na CFD np. tak jak na S&P500 jest 5000 lotów czy nie ma takiej możliwości ?
A tak z ciekawości, planujecie kiedyś znieść limit pozycji na CFD np. tak jak na S&P500 jest 5000 lotów czy nie ma takiej możliwości ?
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein