ForexTig3r pisze:To lubię
Była okazja dla spóźnialskich, więc teraz po korekcie na FOMC będziemy pruć do góry, innej opcji nie ma.
Zresztą Ben-a wszyscy znają, right?
tak pamiętam po jego przemówieniu FOMC 200 pips w dół w minutę
Kiedy to było?, teraz niech by spróbował to by Obama dał mu kopa w zad.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2013, 14:54 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Nowy123 pisze:analogi z 120 korekta podjazd i bicie szczytow 120 70 teraz podobna sytacja 122 90 korekta 123 80 i...na nastepny rajd na 600 650 korekta troche za krotka
Dzięki że wpłynąłeś na zmianę mojego zdania bo popłyną bym do ścieku z L-ką na E J
A tak to na S już kilka pipsików jest na ++++++
Z dnia na dzień bardziej mnie to fascynuje
Mnie fascynuje jak zmieniacie zdanie, w zasadzie to nie macie żadnego własnego tylko kto coś powie albo sygnał poda to tak "zagram" zdążyłeś zamknąć S ?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Spadać chce spadać na małych na dużych wszystko jasne.
Aż do 20 się męczyć będziemy??
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Nowy123 pisze:analogi z 120 korekta podjazd i bicie szczytow 120 70 teraz podobna sytacja 122 90 korekta 123 80 i...na nastepny rajd na 600 650 korekta troche za krotka
Dzięki że wpłynąłeś na zmianę mojego zdania bo popłyną bym do ścieku z L-ką na E J
A tak to na S już kilka pipsików jest na ++++++
Z dnia na dzień bardziej mnie to fascynuje
Mnie fascynuje jak zmieniacie zdanie, w zasadzie to nie macie żadnego własnego tylko kto coś powie albo sygnał poda to tak "zagram" zdążyłeś zamknąć S ?
S - kę samo mi zamknęło na 123,249 miałem TP i już w L jestem
Wolę zmieniać zdanie NIŻ TRACIĆ KASĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ForexTig3r pisze:To lubię
Była okazja dla spóźnialskich, więc teraz po korekcie na FOMC będziemy pruć do góry, innej opcji nie ma.
Zresztą Ben-a wszyscy znają, right?
tak pamiętam po jego przemówieniu FOMC 200 pips w dół w minutę
Kiedy to było?, teraz niech by spróbował to by Obama dał mu kopa w zad.
Pamiętam 3 kwietnia godzina 20 ta i to kilka dni ładnie spadało.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła