a pisałem ci wcześniej o eskach .że 1.3550-1.3560 to będzie dobry moment a nie ja ty upierałeś się ,że 1,3487 . dodam jeszcze ,że jak kolega widaizł jazdę w dół poniżej 1,34 to ja odpowiadałem ,że 1,3420 to będzie moje wejście w mocnego longa którego właśnie zamknąłem i otwarłem S ,ale tylko do poz 1,350richard.cali pisze:1.3454 S, jeść glebę...
DayTrading: Środa 30.01.2013
Re: DayTrading: Środa 30.01.2013
Ja jeszcze siedze w S na kablu (1.57977, 1 pip od szczyturafmax pisze:m30 opor obrocony we wsparcie (ok 1,5765). ja dzis miałem na kabblu dwie pozycje, jedna zamknałem jak domkneli luke, druga zostawiam BE, a kilka minut temu dołozyłem jeszcze long jak sie cofneli do wspomnianego wsparcia i m5 pin, takze nie jests samadk pisze:liczylem, ze uda sie podciagnac kabla do 5820, a wyglada na to ze bariera 5800 jest nie do przejscia.byc moze przeprowadza jeszcze jedno podejscie.

Sygnały daytrading + daily webinar + trade copy zobacz http://abgarfx.com | Twitter: @abgarman - można pytać o opinie o mnie | MyFXBook - konto sygnałowe: http://www.myfxbook.com/members/fxsigna ... nce/634307
powitać i nie rozrabiaj więcej na tym forum i nie obrażaj adminówrichard.cali pisze:2 minuty temu odblokowano mi ban (za wczoraj) i właśnie nadchodzę aby Cię ostrzec przed nagłymi spadakmi w ciągu 1-2 godzin...Scorpiman pisze:chyba wszyscy zaczynają kupować,
że to nie chce spadać przy takich danych trzeba się dołączyć,
LONG
góra jest bardzo prawdopodobna poczyścili stopy L-kom po to żeby jechać dalej ostro w góręGroszke pisze:ładny trojkąt na EJ... wg wybije do gory, ale ja dzis nic nie trafiam to lepiej sie nie sugerowac
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Adam pisze:góra jest bardzo prawdopodobna poczyścili stopy L-kom po to żeby jechać dalej ostro w góręGroszke pisze:ładny trojkąt na EJ... wg wybije do gory, ale ja dzis nic nie trafiam to lepiej sie nie sugerowac
i cały misterny plan w pizdu... nie idzie dziś od rana

ale się zdziwiłem jak mój automat na EUR/USD otworzył LONG na poziomie 1.3550,
aż jestem ciekaw co z tego wyniknie
- richard.cali
- Pasjonat
Nie mieszaj w to znowu adminów teraz, po prostu sprzedawaj, możesz, czy znowu doniesiesz mamusi?Scorpiman pisze:powitać i nie rozrabiaj więcej na tym forum i nie obrażaj adminówrichard.cali pisze:2 minuty temu odblokowano mi ban (za wczoraj) i właśnie nadchodzę aby Cię ostrzec przed nagłymi spadakmi w ciągu 1-2 godzin...Scorpiman pisze:chyba wszyscy zaczynają kupować,
że to nie chce spadać przy takich danych trzeba się dołączyć,
LONG

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

powitać i nie rozrabiaj więcej na tym forum i nie obrażaj adminów[/quote]
Nie mieszaj w to znowu adminów teraz, po prostu sprzedawaj, możesz, czy znowu doniesiesz mamusi?
[/quote]
kupuje, a raczej mój automat
i widzę że całkiem nieżle mu to wychodzi
już ma prawie 15 pip zysku
Nie mieszaj w to znowu adminów teraz, po prostu sprzedawaj, możesz, czy znowu doniesiesz mamusi?

kupuje, a raczej mój automat
i widzę że całkiem nieżle mu to wychodzi
już ma prawie 15 pip zysku
Ostatnio zmieniony 30 sty 2013, 16:02 przez Scorpiman, łącznie zmieniany 1 raz.
no i nawet trafiłScorpiman pisze:ale się zdziwiłem jak mój automat na EUR/USD otworzył LONG na poziomie 1.3550,
Groszke pisze:no i nawet trafiłScorpiman pisze:ale się zdziwiłem jak mój automat na EUR/USD otworzył LONG na poziomie 1.3550,
i to jak

a teraz zamknął Long
Ostatnio zmieniony 30 sty 2013, 16:06 przez Scorpiman, łącznie zmieniany 1 raz.