Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

zealot pisze:Jesli jest SL, to nie ma. Ale jesli nie ma SL, to margin jest SL.
o niedotrzymanie warunków umowy
Zobaczymy jak szanowni panstwo bukmacherstwo sobie z tym poradzi. Czuje ze bedzie wieszanie psow.
jesli kolega abgarman wszedł pozycją 25 lotów to (tak jak ja) z pewnością nie zdąży zabezpieczyć pozycji i stąd całe zamieszanie i reklamacje poza tym jeśli ktoś wchodzi 25 lotami to z pewnością ma depo większe niż kiedykolwiek widziałeś na oczy więc jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to lepiej nie mów nic.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2013, 18:20 przez Pełnomocnik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

to jest zart, powiedzcie tym szefom z estonii, zeby nie przesadzali z ta oszczednoscia, czy ktos juz kiedys kontaktowal sie z biurem w estonii w nocy, mowia tam po angielsku, nie ma problemu zeby sie dodzwonic?

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

O jakiej oszczędności Pan mówi? Telefon działa 24h na dobę i tak - każdy mówi po angielsku.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

daru549
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: daru549 »

u mnie dziala jak na razie

Awatar użytkownika
abgarman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: abgarman »

Pełnomocnik pisze:
zealot pisze:Jesli jest SL, to nie ma. Ale jesli nie ma SL, to margin jest SL.
Zobaczymy jak szanowni panstwo bukmacherstwo sobie z tym poradzi. Czuje ze bedzie wieszanie psow.
jesli kolega abgarman wszedł pozycją 25 lotów to (tak jak ja) z pewnością nie zdąży zabezpieczyć pozycji i stąd całe zamieszanie i reklamacje poza tym jeśli ktoś wchodzi 25 lotami to z pewnością ma depo większe niż kiedykolwiek widziałeś na oczy więc jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to lepiej nie mów nic.
Póki co śledzę sobie ceny w XTB. Nie ma paniki, w razie czego, jeśli coś pójdzie nie tak, to złożę dyspozycję zamknięcia mailem do Armady (pomoc@armadamarkets.pl).

Pozycje: Short EURPLN, EURGBP, EURAUD, Long GBPUSD

P.S. - właśnie wstało i działa.

P.P.S. - znowu nie działa. Póki co jakieś próby postawienia, ale nieudane. Będzie już ponad godzina.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2013, 18:34 przez abgarman, łącznie zmieniany 1 raz.
Sygnały daytrading + daily webinar + trade copy zobacz http://abgarfx.com | Twitter: @abgarman - można pytać o opinie o mnie | MyFXBook - konto sygnałowe: http://www.myfxbook.com/members/fxsigna ... nce/634307

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

cytuje prezesa :"Dodatkowo mamy niskie koszty prowadzenia działalności." koniec cytatu, a u mnie nadal nie dziala, zapsaowe serwery podobno byly testowane w ten piatek ;), w kazdym razie jeszcze jeden powod do gry zawsze z slem

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

abgarman pisze: P.S. - właśnie wstało i działa.
Wstało, działało i padło...

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Niskie koszty prowadzenia działalności nie oznaczają niskiej jakości. W tej chwili PrimeXM jest najlepszym i najszybszym mostkiem łączącym LMAX do MT4 i z niego korzystamy. Niestety, awarie zdarzają się wszędzie.

Jak Forumowicze widzą, nawet w takich sytuacjach jest z nami ciągły kontakt, piszemy jak postępować jeśli ktoś chce zamknąć pozycję, nie milczymy. Na każdego maila również odpisywaliśmy od razu. Mimo uciążliwej awarii, jeśli ktoś chciał dokonać jakieś operacji na koncie mógł to zrobić na kilka sposobów. Rozumiemy, że godzinna usterka w kwotowaniach może być frustrująca, ale z naszej strony staramy się jak możemy, żeby pomimo trudności technicznych nasi Klienci nie byli stratni.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

Trzeba przyznać ze reakcja Państwa była szybka to się chwali... tym niemniej pozostaje mały niesmak

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

Pełnomocnik pisze:
(...)
Rozumiem ze umowa gwarantuje brak problemow technicznych po stronie osob trzecich.
jeśli ktoś wchodzi 25 lotami to z pewnością ma depo większe niż kiedykolwiek widziałeś na oczy
Taa i pewnie podobnie z IQ... wiec moze lepiej zamkne morde bo jestem biednym wiesniakiem.. prawda? Domyslam sie, ze kolega jest pod wplywem silnych emocji, dlatego radze ochlonac przed dalsza elaboracja.
więc jeśli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to lepiej nie mów nic.
A moze jednak mam cos konkretnego do powiedzenia. Np fakt, ze ktos wchodzi 25 lotami bez stosownego zabezpieczenia i narzekajac na jakies 18 pestek... Amatorszczyzna wieje na kilometr. Wybacz, ale wina brokera wyglada na zadna, jednak zawsze to latwiej wyprzec z psychiki swoja glupote. A 25 lotow wyglada na marny spadek, ktory zeby zdobyc wystarczy przezyc swojego dzadka. Wiec jakos mi nie imponuje wasze watpliwej jakosci bogactwo...
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

ODPOWIEDZ