richard.cali pisze:Rafmax, porównaj swój punkt odnesienia za jakiś czas i tyle, jak masz jakiś problem to wnioski mogą być przedyskutowane wspólnie i tyle...nic nie wnosisz jak dla mnie mógłbyś nie isnieć, koniec dyskusji...cześć
VICE VERSA
richard.cali pisze:Rafmax, porównaj swój punkt odnesienia za jakiś czas i tyle, jak masz jakiś problem to wnioski mogą być przedyskutowane wspólnie i tyle...nic nie wnosisz jak dla mnie mógłbyś nie isnieć, koniec dyskusji...cześć
a często ci się sprawdza ta formacja? w skali od 1 do 10?jogimk pisze:ja mam tylko jeden argument na L , przynajmniej na koncowke dzisiejszego dnia
czyz ta formacja nie wygladalaby pieknie?
zamieściłem trejd 1.3444 S z TP 1.3409, potem napisałem że ten poziom bedzie na moment odbicie i siup do dołu dalej, czego więcej, tak pomyliłem się o 10-15 pips bo cena wywaliła, ale czas pokaże...wykresu nie wkleje, bo nikt tu tego praktycznie nie robi, wklej lub napisz poziomy jak masz coś nie tak do tego, ja znajde je na wykresiesureshot pisze:ryszardzie co ty sie tak sadzisz do wszystkich i wprowadzasz jakies napiecia, jak ktos chce pisac rysowac i prognozowac, to co ci do tego, zyj i daj zyc innym
co do bezpieczenstwa gry z trendem, to nie zawsze jest to bezpieczne, przede wszystkim trzeba wiedziec, gdzie są granice trendu.'Mpapiez pisze:Poza tym gra z trendem, jest zawsze bezpieczniejsza niż przeciwko niemu. Pomijam fakt, że tak jak zauważył nowy, cena często przed wejściem US, wraca tam gdzie kończyła na ich sesji. Czyli pewnie przed 14:30 będziemy na 50+.
HF