zgadza sięMpapiez pisze:Siemanko znów.
Ta korekta do 1.3424 to mogło być wszystko jeżeli chodzi o korektę.
Cyna dynamicznie zareagowała w tamtym rejonie i nawet kiepskie dane z UE nie zepchały kursu na 1.34.
To może znaczyć tyle że się robi podbudówka pod dalsze ataki na górę. Pewnie spróbują 1.3500 przebić.
Ja się póki co przezbroiłem w elki. Generalnie na ten moment można było w nie bezpiecznie wejśc z SL poniżej 1.3400.
DayTrading: Poniedziałek 28.01.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.01.2013
ZROBIE ANALIZE TWOIMI SŁOWAMI:richard.cali pisze:rafmax w porządku, alu my tu chcielibyśmy usłyszeć co bedzie teraz, za np kilka godzin, cieszę się że zarobiłeś, wiec podziel się wiedzą i daj zarobić innym tak...proszę nie wspominaj postów i transakcji sprzed kilku dni, nikt tak nie robi, proszę co dalej na E/U, daj zarys, może być bez wykresu, przeszłość zostawmy please, bo mi wstyd, "Mam zakaz gadania o przeszłości"
1) zaraz was zdusze
2) nie ma litosci
3) gińcie
i jak fajnie sie czyta? duzo wnosi?
co uparliście się na poz 1,34 1,3407 jest 1 wsparciem jak puści to poleci po SL po wybiciu i następny mocne podparcie 1,3370-1.3380 osobiście wątpię w ten poziom obecnie ,1,3420 tScorpiman pisze:nagania leszczy na S-ki a po czasie wybije się na poziom 1.3500rafmax pisze:od kilku godzin straszysz, siut na dół. lecimy do dołu, nic was nie ocali, zniszczyc ich itd. nie ma natomiast ani słowa dlaczego tak uwazasz. puste gderanie
dopóki jesteśmy ponad poziomem 1.3400 mamy trend wzrostowy i tylko L-ki wchodzą w grę
u zacznie się zbieranie elek
- richard.cali
- Pasjonat
I to by było sedno teraz na S, uważaj z wielkością pozycji...boss mi kazał napisać, bo dla mnie "rozwalić" i bez litości...rafmax pisze:ZROBIE ANALIZE TWOIMI SŁOWAMI:richard.cali pisze:rafmax w porządku, alu my tu chcielibyśmy usłyszeć co bedzie teraz, za np kilka godzin, cieszę się że zarobiłeś, wiec podziel się wiedzą i daj zarobić innym tak...proszę nie wspominaj postów i transakcji sprzed kilku dni, nikt tak nie robi, proszę co dalej na E/U, daj zarys, może być bez wykresu, przeszłość zostawmy please, bo mi wstyd, "Mam zakaz gadania o przeszłości"
1) zaraz was zdusze
2) nie ma litosci
3) gińcie
i jak fajnie sie czyta? duzo wnosi?
Ostatnio zmieniony 28 sty 2013, 13:23 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

jakis argument techniczny za, oprocz przeczucia, bo fundament mówi ci BUY, to juz wiemy???Mpapiez pisze:Siemanko znów.
Ta korekta do 1.3424 to mogło być wszystko jeżeli chodzi o korektę.
Cyna dynamicznie zareagowała w tamtym rejonie i nawet kiepskie dane z UE nie zepchały kursu na 1.34.
To może znaczyć tyle że się robi podbudówka pod dalsze ataki na górę. Pewnie spróbują 1.3500 przebić.
Ja się póki co przezbroiłem w elki. Generalnie na ten moment można było w nie bezpiecznie wejśc z SL poniżej 1.3400.
http://www.youtube.com/watch?v=lAZgLcK5LzI piosenka jest dobra na wszystko, another manic monday
do moich to prosze o konkretny punkt odniesienia[/quote]
nie spinaj się, argumentuj, lub kontrargumentuj, twoj pinbar z m5 też niczego nie wnosi.
[/quote]
wnosi, podałem przyczyne dlaczego wchodze i dlaczego uwazam ze bedzie spadek.[/quote]
dobra, to teraz robimy i dlaczego ??
[/quote]
wy robcie co chcecie,
ja stoje z boku,to nie ruletka.
dotrze do 1,3380 - kupuje po PA CONFIRMATION.
dotrze do 1,3480 byc moze sprzedam po PA CONFIRMATION
nie spinaj się, argumentuj, lub kontrargumentuj, twoj pinbar z m5 też niczego nie wnosi.

wnosi, podałem przyczyne dlaczego wchodze i dlaczego uwazam ze bedzie spadek.[/quote]
dobra, to teraz robimy i dlaczego ??

wy robcie co chcecie,
ja stoje z boku,to nie ruletka.
dotrze do 1,3380 - kupuje po PA CONFIRMATION.
dotrze do 1,3480 byc moze sprzedam po PA CONFIRMATION
@Richard
Dzięki za ostrzeżenie, ale decyzja już zapadła
, swoje z eski i tak już wziąłem, a jak widzę że cena zaczyna respektować inne linie, to nie pozostaje nic innego jak grać zgodnie z tym co widzę.
Poza tym gra z trendem, jest zawsze bezpieczniejsza niż przeciwko niemu. Pomijam fakt, że tak jak zauważył nowy, cena często przed wejściem US, wraca tam gdzie kończyła na ich sesji. Czyli pewnie przed 14:30 będziemy na 50+.
HF
Dzięki za ostrzeżenie, ale decyzja już zapadła

Poza tym gra z trendem, jest zawsze bezpieczniejsza niż przeciwko niemu. Pomijam fakt, że tak jak zauważył nowy, cena często przed wejściem US, wraca tam gdzie kończyła na ich sesji. Czyli pewnie przed 14:30 będziemy na 50+.
HF

to zaczyna sie krecenie banksterki pod wejscie USA
- richard.cali
- Pasjonat
Rafmax, porównaj swój punkt odnesienia za jakiś czas i tyle, jak masz jakiś problem to wnioski mogą być przedyskutowane wspólnie i tyle...nic nie wnosisz jak dla mnie mógłbyś nie isnieć, koniec dyskusji...cześć
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa