DayTrading: Poniedziałek 28.01.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.01.2013
hehe już tak źle w naszej gospodarce że muszą walutę osłabiać
trzeba uważać z S bo nadal możliwa formacja motyla na dziennymrichard.cali pisze:a jaką ty masz wiedzę? pokazałeś coś już? pokaż...rafmax pisze:od kilku godzin straszysz, siut na dół. lecimy do dołu, nic was nie ocali, zniszczyc ich itd. nie ma natomiast ani słowa dlaczego tak uwazasz. puste gderanie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dopóki chlopcy z deutsche banku beda bujali kablem pomiedzy pivotami, dopóty bede zarabial walute
idealnie wyhacza poziomy.

nie spinaj się, argumentuj, lub kontrargumentuj, twoj pinbar z m5 też niczego nie wnosi.rafmax pisze:nie odbijaj piłki. piszemy o twoich wpisach. jak masz cos do moich to prosze o konkretny punkt odniesienia

nie jestem tu zeby czymkolwiek sie chwalic, ale jak chcesz dowodu prosze. wspominałem o tym kilka dni temu ze gold szykuje sie do korekty. wspomniałem o tym raz, moze dwa. wspomniałem, wszedłem i jestem ok 500 pips na, dodatkowo zlecenia juz zamkniete z piramidy ktore pozaywałem wczesniej. i nie kwekam na okragło ze gold siada, ze zaraz was zmiote, zdusze itp.
to ze jestes na tym portalu dłuzej niz ja swiadczy o niczym...
TYLE
to ze jestes na tym portalu dłuzej niz ja swiadczy o niczym...
TYLE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wrzuc wykres z analiza, posmieje sie trochę chętnie, sorry musiałem zadrwićzeuss pisze:nie spinaj się, argumentuj, lub kontrargumentuj, twoj pinbar z m5 też niczego nie wnosi.rafmax pisze:nie odbijaj piłki. piszemy o twoich wpisach. jak masz cos do moich to prosze o konkretny punkt odniesienia

wnosi, podałem przyczyne dlaczego wchodze i dlaczego uwazam ze bedzie spadek.zeuss pisze:nie spinaj się, argumentuj, lub kontrargumentuj, twoj pinbar z m5 też niczego nie wnosi.rafmax pisze:nie odbijaj piłki. piszemy o twoich wpisach. jak masz cos do moich to prosze o konkretny punkt odniesienia
dobra, to teraz robimy i dlaczego ??rafmax pisze:wnosi, podałem przyczyne dlaczego wchodze i dlaczego uwazam ze bedzie spadek.zeuss pisze:nie spinaj się, argumentuj, lub kontrargumentuj, twoj pinbar z m5 też niczego nie wnosi.rafmax pisze:nie odbijaj piłki. piszemy o twoich wpisach. jak masz cos do moich to prosze o konkretny punkt odniesienia

- richard.cali
- Pasjonat
rafmax w porządku, alu my tu chcielibyśmy usłyszeć co bedzie teraz, za np kilka godzin, cieszę się że zarobiłeś, wiec podziel się wiedzą i daj zarobić innym tak...proszę nie wspominaj postów i transakcji sprzed kilku dni, nikt tak nie robi, proszę co dalej na E/U, daj zarys, może być bez wykresu, przeszłość zostawmy please, bo mi wstyd, "Mam zakaz gadania o przeszłości" 
NIE CHCE ZASMIECAC, WIEC DODAJE TU PAPIEŻ ZASTANÓW SIĘ I POCZEKAJ, POCZEKAJ, POCZEKAJ....

NIE CHCE ZASMIECAC, WIEC DODAJE TU PAPIEŻ ZASTANÓW SIĘ I POCZEKAJ, POCZEKAJ, POCZEKAJ....
Ostatnio zmieniony 28 sty 2013, 13:17 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Siemanko znów.
Ta korekta do 1.3424 to mogło być wszystko jeżeli chodzi o korektę.
Cyna dynamicznie zareagowała w tamtym rejonie i nawet kiepskie dane z UE nie zepchały kursu na 1.34.
To może znaczyć tyle że się robi podbudówka pod dalsze ataki na górę. Pewnie spróbują 1.3500 przebić.
Ja się póki co przezbroiłem w elki. Generalnie na ten moment można było w nie bezpiecznie wejśc z SL poniżej 1.3400.
Ta korekta do 1.3424 to mogło być wszystko jeżeli chodzi o korektę.
Cyna dynamicznie zareagowała w tamtym rejonie i nawet kiepskie dane z UE nie zepchały kursu na 1.34.
To może znaczyć tyle że się robi podbudówka pod dalsze ataki na górę. Pewnie spróbują 1.3500 przebić.
Ja się póki co przezbroiłem w elki. Generalnie na ten moment można było w nie bezpiecznie wejśc z SL poniżej 1.3400.