a przez 1,35 w zezłym roku przeszło moze z 6 h4, faktycznie tam nie ma nic takiego bardzoej już 1,36...tzw kanał trajderów
DayTrading: Piątek 25.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.01.2013
niech się tłuką, ale już bez mnie, już spore manto im spuściłem
niech się teraz zatłuką miedzy sobą
a przez 1,35 w zezłym roku przeszło moze z 6 h4, faktycznie tam nie ma nic takiego bardzoej już 1,36...tzw kanał trajderów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 17:39 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ForexTig3r....źródło...http://www.pb.pl/2973938,22448,kryzys-m ... -wybuchnac
- richard.cali
- Pasjonat

Po co Ci ta informacja?zbinow3411 pisze:widzicie dziś 1,34 ?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
-
szybki_lopez_13
- Gaduła

analiza na wieczór podana jak na talerzy - uprzedzam nie dla dzieci poniżej 18 lat - http://forex-nawigator.biz/forum/bombay ... 22648.html - drugi filmik.
Rysiek jak to mówi Boczek, Twój awatar jest na faze
musiałem to wkońcu powiedzieć, zawsze jak go widzę to mam banana na gębie nawet jak pójdę w plecy hehe
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Dzięki Panowie za wspólny dzień i tydzień...miłego weekendu i do poniedziałku 
- roberttheus
- Maniak

ja widzę nawet 1.28 w średnim terminie. moim zdaniem 1.348 to max na co stać byki i to dzięki plotkom spekulacjom Twarde dane są negatywne i to w usa. nie ma pozytywnej perspektywy dla usa co nie znaczy ze dolar bedzie sie osłabiał
windsurfing na falach trendu
JAPONIA: LUZOWANIE DOPIERO W PRZYSZŁYM ROKU
Zeszłotygodniowe dane o produkcji przemysłowej były dowodem słabości japońskiej gospodarki. Szósty miesiąc z rzędu odnotowano spadek produkcji w ujęciu rocznym (warto dodać, że spadki te najczęściej wynoszą od 4 do 8 proc.). Systematycznie obniża się również temp wzrostu zamówień na maszyny i urządzenia.
Remedium w postaci presji na deprecjację jena ze strony premiera Shinzo Abe jest skuteczne (od początku roku kurs USD/JPY (USDJPY, 91.0320 +0.69%, News) wzrósł o 4,7 proc.), jednak działania mające na celu wyrwanie z marazmu japońskiej gospodarki powinny być bardziej zdecydowane. Rynek oczekiwał, że we wtorek BoJ zdecyduje się na zwiększenie celu inflacyjnego o 1 pkt. proc. oraz zapowie rozpoczęcie programu skupu aktywów. To pierwsze zostało spełnione, co tym samy oznacza, że BoJ ma obecnie więcej przestrzeni do napędzania cen (w grudniu inflacja CPI spadła o 0,1 proc r/r). W przypadku tego drugiego, BoJ rozczarował rynki: miesięczny skup aktywów wyniesie 13 bln jenów miesięcznie jednak rozpocznie się dopiero w 2014 r. W ostatnich ośmiu miesiącach siedem razy odnotowano spadek cen, co oznacza, że wyższy cel inflacyjny powinien skłonić japońskie władze monetarne do rozpoczęcia luzowania w tym roku. 2 proc. tempo wzrostu cen przy obecnej kondycji japońskiej gospodarki i luzowaniem w 2014 r. jest niemożliwe do osiągnięcia – wskazują na to choćby rentowności 30-letnich obligacji skarbowych, które nie zareagowały na tę decyzję. Dodatkowo w horyzoncie pięciu lat rynek spodziewa się wzrostu inflacji CPI o 0,9 proc. r/r.
-- Dodano: pt 25-01-2013, 19:11 --
GOLDMANY naganiaja na USA AKCJE korekte przyjdzieniespodziwanie jak juz upchaja
swoje
Zeszłotygodniowe dane o produkcji przemysłowej były dowodem słabości japońskiej gospodarki. Szósty miesiąc z rzędu odnotowano spadek produkcji w ujęciu rocznym (warto dodać, że spadki te najczęściej wynoszą od 4 do 8 proc.). Systematycznie obniża się również temp wzrostu zamówień na maszyny i urządzenia.
Remedium w postaci presji na deprecjację jena ze strony premiera Shinzo Abe jest skuteczne (od początku roku kurs USD/JPY (USDJPY, 91.0320 +0.69%, News) wzrósł o 4,7 proc.), jednak działania mające na celu wyrwanie z marazmu japońskiej gospodarki powinny być bardziej zdecydowane. Rynek oczekiwał, że we wtorek BoJ zdecyduje się na zwiększenie celu inflacyjnego o 1 pkt. proc. oraz zapowie rozpoczęcie programu skupu aktywów. To pierwsze zostało spełnione, co tym samy oznacza, że BoJ ma obecnie więcej przestrzeni do napędzania cen (w grudniu inflacja CPI spadła o 0,1 proc r/r). W przypadku tego drugiego, BoJ rozczarował rynki: miesięczny skup aktywów wyniesie 13 bln jenów miesięcznie jednak rozpocznie się dopiero w 2014 r. W ostatnich ośmiu miesiącach siedem razy odnotowano spadek cen, co oznacza, że wyższy cel inflacyjny powinien skłonić japońskie władze monetarne do rozpoczęcia luzowania w tym roku. 2 proc. tempo wzrostu cen przy obecnej kondycji japońskiej gospodarki i luzowaniem w 2014 r. jest niemożliwe do osiągnięcia – wskazują na to choćby rentowności 30-letnich obligacji skarbowych, które nie zareagowały na tę decyzję. Dodatkowo w horyzoncie pięciu lat rynek spodziewa się wzrostu inflacji CPI o 0,9 proc. r/r.
-- Dodano: pt 25-01-2013, 19:11 --
GOLDMANY naganiaja na USA AKCJE korekte przyjdzieniespodziwanie jak juz upchaja
- roberttheus
- Maniak

Ta korekta przyjdzie niespodziewanie ale warto już się uzbrajać w Ski na sp500
windsurfing na falach trendu
chyba jak się swoje pozbędą
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!