DayTrading: Piątek 25.01.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 25.01.2013
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... iemcy.html
http://biznes.gazetaprawna.pl/komentarz ... zenie.html
http://biznes.gazetaprawna.pl/komentarz ... zenie.html
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
to dziś już trzecia taka akcja, pierwsza przed 12 ale po ifo , potem była po 12, po ebc, i teraz nius i zjechało, ciekawe czy zawróci i dalej up bedzie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
Skąd te wpiski?jurcik pisze:Zdaniem Barry`ego Eichengreena, ekonomisty Uniwersytetu Kalifornia ostrzega, że kryzys zadłużenia, który wstrząsnął Europą może z łatwością ponownie wybuchnąć w tym roku, jeśli europejscy przywódcy nie zaczną szybciej rozwiązywać swoich problemów, informuje agencja AP.
Eichengreen uważa, że choć w ostatnich miesiącach europejskie rządy i rynki złapały nieco oddechu po latach zawirowań, to nie jest to czas na samozadowolenie.
Żaden problem strefy euro nie został rozwiązany, gdzie rynki wahają się od nadmiernego pesymizmu do nadmiernego optymizmu – zauważa.
Ostrzega, że kryzys w związku z nadmiernym ciężarem zadłużenia państwowego i bankowego w eurolandzie „w 2013 r. uderzy ponownie”.
Nie mam co do tego wątpliwości i tylko się cieszyć.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
eJ negatyw wdywerygencja na 1 h ale tu ni lubie jak pisalem robic jeszcze ostateczny ruch w gore jak przy 120 na 120 70 przed korekta 

CO???Nowy123 pisze:eJ negatyw wdywerygencja na 1 h ale tu ni lubie jak pisalem robic jeszcze ostateczny ruch w gore jak przy 120 na 120 70 przed korekta
Spain's PM Rajoy says Spain's 2012 budget deficit saw 'substantial' fall.
...i masz babo placekForexTig3r pisze:Skąd te wpiski?jurcik pisze: Żaden problem strefy euro nie został rozwiązany, gdzie rynki wahają się od nadmiernego pesymizmu do nadmiernego optymizmu – zauważa.
Ostrzega, że kryzys w związku z nadmiernym ciężarem zadłużenia państwowego i bankowego w eurolandzie „w 2013 r. uderzy ponownie”.
Nie mam co do tego wątpliwości i tylko się cieszyć.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 17:22 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ForexTig3r
- Maniak
/DobreMERLIN pisze:Scorpiman trzeba brać jeszcze pod uwagę dzienny wykres obawiam się że motyl jest w mocy
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
eJ negatyw dywerygencja na 1 h ale tu lubia jak pisalem wczeniej robic jeszcze ostateczny ruch w gore jak przy 120 na 120 70 przed korektaBOCZEK pisze:CO???Nowy123 pisze:eJ negatyw wdywerygencja na 1 h ale tu ni lubie jak pisalem robic jeszcze ostateczny ruch w gore jak przy 120 na 120 70 przed korekta
Spain's PM Rajoy says Spain's 2012 budget deficit saw 'substantial' fall.

tak znaczne lepiej 

Tak myślę!
Tak myślę!
- richard.cali
- Pasjonat
Biją ostro po pyskurafmax pisze:zeuss pisze:oprócz okrągłego poziomu nic ciekawego nie ma na 1,35000
OWSZEM JEST

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

-
- Stały bywalec
widzicie dziś 1,34 ?