zmniejsza sie plynnosc na euro, kierunek oczywisty.jurcik pisze:Banki zgłosiły do zwrotu więcej niż przewidywała mediana a to nie musi być dobra wiadomość tzn. nie bardzo wiedzą co zrobić z gotówkąBOCZEK pisze:to jak wzieli 137 to ile jeszcze zostało do wyrównania bilansu?
*ECB: 278 Banks To Repay LTRO on Jan. 30
DayTrading: Piątek 25.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.01.2013
jak to jak? pogadać się z decydentami, podkupić te mieszkania za bardzo tanio ( i tak już sporo zostało stracone w tej dziedzinie) , a zacząć je wynajmować za taniej niż było, wszytko rozchodzi się o cenę... tylko tak byś mógł odzyskać cześć środków zaangażowanych w budowę mieszkania. Pozostaje się dogadać z kupującym że jeśli osiągnie konkretny zysk,w tedy sprzedający dostaje swego rodzaju premie dywidendę czy opcję
wszytko pod warunkiem ze Hiszpanów zacznie stać na wynajmowanie tańszych mieszkań niż obecnie.
blesS, no nie wiem, w sumie to masz rację... płynność się zmniejsza niby przez zwiększanie wartości...coś mi tu nie pasuje w tej układance, wygląda jak by ona nie byłą logiczna
i tak się gospodarka kręci

blesS, no nie wiem, w sumie to masz rację... płynność się zmniejsza niby przez zwiększanie wartości...coś mi tu nie pasuje w tej układance, wygląda jak by ona nie byłą logiczna
i tak się gospodarka kręci
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:35 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Raczej nie, moim zdaniem to był ostatnio poddryg. Przed korektą. Typowe kup plotkę sprzedaj fakt.roberttheus pisze:Porażka jak smok... do 1.348 dojda?
Nagłe ruchy mają to do siebie, że za chwilkę są też nagłe ruchy przeciwstawne. 50 pipsów w minutę ? Błagam was, spekula i tyle.
Co prawda wywaliło mi stopa o 2 pipsy, ale się jeszcze raz uzbroiłem z większą eska w miejscu wywalenia.
1.3400 odpukamy, chociażby po to żeby potwierdzić ewentualną podłogę. Poza tym jest piątek, a w piątki się realizuje zyski.
1,3465-80 strefa oporu, wiec jak by miało sie odwracac to w tych okolicach. nalezy obserwowac PA w tym rejonieroberttheus pisze:Porażka jak smok... do 1.348 dojda?
Zgoda....niemniej zobaczymy za kilka dni czy nie wpłynie to na rentowność obligacji południa jeśli będzie ujemny wpływ i rentowności wzrosną kierunek będzie jeszcze bardziej oczywisty...musimy troszkę odczekać...blesS pisze:zmniejsza sie plynnosc na euro, kierunek oczywisty.jurcik pisze:Banki zgłosiły do zwrotu więcej niż przewidywała mediana a to nie musi być dobra wiadomość tzn. nie bardzo wiedzą co zrobić z gotówkąBOCZEK pisze:to jak wzieli 137 to ile jeszcze zostało do wyrównania bilansu?
*ECB: 278 Banks To Repay LTRO on Jan. 30
- richard.cali
- Pasjonat
Robsoy zyjesz? Rozegrałeś to?
Nie powinno iść wyżej niż 1.3439, jacyś poje.... weszli w L, 15 pips SL, nie było 1.3465
Nie powinno iść wyżej niż 1.3439, jacyś poje.... weszli w L, 15 pips SL, nie było 1.3465

Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 12:40 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

zrobili to szybko , aby póżniej nie było niedomówieńrobsoy pisze:ja bym poczekał na 120.20-120.30 i jazda na 123,40TGV pisze:E/J bedzie retest 121.5

rafmax pisze:1,3465-80 strefa oporu, wiec jak by miało sie odwracac to w tych okolicach. nalezy obserwowac PA w tym rejonieroberttheus pisze:Porażka jak smok... do 1.348 dojda?
U mnie strefa oporu to 50-65, a następny "500". Mógłbyś wrzucić rysunek dlaczego masz 65-80 ?
z czego sie ciesz rynki ze kasy mnie EUR hahah i euforia jk sciagana jest nadplynnosc to zla informacja dla rynkow akcji