Ej to nie ogarnąłeś tego że dziś będzie UP? no co ty??? rozczarowany jestem:)ajot pisze:ale nie zamknęło bo spread ... wiesz rozszerzył się ... no i jesteś 80p w plecy zamiast 2p do przodu ...4expage pisze:Okey...tak nadal trzymam zlecenia....
te zlecenie 13288 powinno zamknąć na TP dziś o 9:07 , napisałem do swojego broka aby to wyprostował
Rachunek real
-
- Gaduła
Re: Rachunek real
Przegladam ten wątek i zaczynam się zastanawiać, czy my tu przypadkiem nie bierzemy udziału w jakimś szalonym eksperymencie bo to jest grubsze niz jakas pierwsza lepsza ukryta kamera ...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Widze ze jestes...4expage pisze:Nie jestem w plecy - nie zamknąłem pozycji. ...Mogę sobie pozwolić na czekanie do jutra wieczór...wtedy być może zamknę.
-Placisz brokerowi min. 50% marzy za wygrana w postaci spreadu
-Ryzykujesz depozyt tnac zyski na +1 pips jesli sie wraca po glebokim drawdownie
-Otwierasz pozycje co kilka minut motywowane checia zarobku a nie okazja na rynku

To jedna wielka prowokacja coś alla grażyna żarko
"trading is waiting"
Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html
Follow The Momo
Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html
Follow The Momo
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Skończą się ferie - skończy się smarowanie po forach. 

Wyzerowałem konto- przelany przelew musial wrócić do brokera:( Wszystko od nowa. Nabyłem nowego doświadczenia...
- ZielonaMgielka
- Maniak
A jakie wyciagnales wnioski?
Myślę, że tak...trzeba jednak sl, w innym przypadku źlę się kończy,
Czekam na przelew na swoje konto forex...dziś zagram dużą dżwignią...0,5 - zobaczymy jak pójdzie...
Czekam na przelew na swoje konto forex...dziś zagram dużą dżwignią...0,5 - zobaczymy jak pójdzie...
- ZielonaMgielka
- Maniak
To nie moze sie inaczej skonczyc niz kolejna strata depozytu.4expage pisze:Myślę, że tak...trzeba jednak sl, w innym przypadku źlę się kończy,
Grając 0,1 żadnaje straty 40% miałem do 13 - tylko trzy pozycje nie zamknąłem i liczyłem, że będzie w dół...takie miałem życzenie...