DayTrading: Czwartek 24.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2013
ja pakuje S na e/u sl na 13380 tp na 1.3207 licze na wybicie dolem czas pokaze
A ja tam po tym reboundzie w eske wszedłem. Wydaje mi się że chcą powycinać ludzi i zejdą jeszcze na minima przed wzrostami - ale niezła płynność.xantiros pisze:rafmax pisze:ale jaja na edku
nie jajapkubiu ma wszystko z pierwszej ręki, pisz do niej/niego.
a tak na poważnie to edek widać szuka "powodu" do dalszego "up", dane z niemiec dobre i reakcja zdecydowana
Już po 50 pipsów w te i w tamtą się ruszył %-) w ciągu godziny ?:p
to Ty czekaj mala zmiennosc Tobie?pkubiu pisze:poczekajcie do 14.00!
Zap...la w jedna i druga manke a Ty czekasz?
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, 09:48 przez zibi, łącznie zmieniany 1 raz.
wczorajszy wielbłąd nadal trzymie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
za 14 min dane ze strefy euro i prawdopodobnie również będą lepsze niż oczekiwano - czas pokaże - już za parę minut możemy się spodziewać kolejnych wystrzałów - obstawiam że edek znowu obierze kierunek na północ
L w okolicy 1,331 może przynieść parę dobrych pipsów
za 9minut - przepraszam za błąd
L w okolicy 1,331 może przynieść parę dobrych pipsów

za 9minut - przepraszam za błąd
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, 09:49 przez seo9, łącznie zmieniany 1 raz.
co ma być to będzie...
- Konrad Pustelnik
- Stały bywalec
e/u
Wydaje mi się, że dane ze strefy euro będą gorsze od oczekiwanych, byki zareagowały na PMI Niemców bo to największy producent w europie, niemniej jednak nie jedyny w strefie i jak widać po Francji, a w innych krajach jest podobnie dane są złe/fatalne. I to raczej pociągnie nas dalej na dół, a potem sesja w USA przebije wsparcie i zobaczymy jak duży będzie spadek.
Wydaje mi się, że dane ze strefy euro będą gorsze od oczekiwanych, byki zareagowały na PMI Niemców bo to największy producent w europie, niemniej jednak nie jedyny w strefie i jak widać po Francji, a w innych krajach jest podobnie dane są złe/fatalne. I to raczej pociągnie nas dalej na dół, a potem sesja w USA przebije wsparcie i zobaczymy jak duży będzie spadek.
- roberttheus
- Maniak
Jak najbardziej również bardzo prawdopodobny scenariusz.Konrad Pustelnik pisze:e/u
-- Dodano: 24 sty 2013, 09:51 --
Czyżby na edku pompka przed danymi z EU?seo9 pisze:Jak najbardziej również bardzo prawdopodobny scenariusz.Konrad Pustelnik pisze:e/u
co ma być to będzie...
- roberttheus
- Maniak