na takiej podstawie ze czasem sa pojedynze wystrzały i w zaden sposob nie pasuja do AT. Ktos pusci baka - rynek sie zachwieje, po czym smrod sie rozejdzie a rynek wroci do "normalnosci"cajto pisze:Jak można pominąć coś, co zaistniało i na takiej podstawie robić analizę?! Brokerowi też byś powiedział "pomijając wycięcie SL, TG jednak zaliczony"rafmax pisze:ja dostrzegam jeszcze wewnatrz tej konsoli inny trojkat symetryczny. pomijajac wczorajszy wystrzał w dół spowodowany hmmm czyms tam... ładnie pasuje. w zwiazku z tym teoretyczny maks spadek dzis to 1,33. jak bedzie dodatkowe jakies ładne PA tam to moze byc ostatnia szansa aby złapac pociag do gwiazd w promocyjnej cenie...
DayTrading: Czwartek 24.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2013
ty się skończ ośmieszać wy sie nadajecie po przerzucanie beczek po ogórkach nie gry na foreksiexantiros pisze:ROTFL x4, dam ci radę skończ się ośmieszaćpkubiu pisze:chłopaki przyczyny była wiadoma co do zjazdu edka gorsze prognozy dla europy!!!
Mówiłam że mam niektóre informacje z pierwszej reki -a nie żadne przeczucia
I domagam sie o ukaranie tych którzy mnie obrażają@!!
a co do edzia
Options: 1.3300/50/80, 1.3400
tu AT nie rządzi tylko AF - jeszcze się nie nauczyliście|!!!
chciwość jest dobra
wczorajsze minima w zasiegu na e/u
Indeks PMI, określający koniunkturę w sektorze przemysłowym Francji, przygotowywany przez Markit Economics, wyniósł w styczniu 2013 roku 42,9 pkt. wobec 44,6 pkt. na koniec poprzedniego miesiąca - podano wstępne wyliczenia.
Analitycy szacowali, że indeks wyniesie 44,9 pkt.
Kolejny plus dla siły EURO
Witam Panie i Panów..
Kolejny plus dla siły EURO

dla siły?jurcik pisze:Indeks PMI, określający koniunkturę w sektorze przemysłowym Francji, przygotowywany przez Markit Economics, wyniósł w styczniu 2013 roku 42,9 pkt. wobec 44,6 pkt. na koniec poprzedniego miesiąca - podano wstępne wyliczenia.
Kolejny plus dla siły EUROWitam Panie i Panów..
- roberttheus
- Maniak
o co chodzi z tym zjazdem na e/$ retest wsparcia 1.328???
windsurfing na falach trendu
W negatywnym tego sowa znaczeniu oczywiściezibi pisze:dla siły?jurcik pisze:Indeks PMI, określający koniunkturę w sektorze przemysłowym Francji, przygotowywany przez Markit Economics, wyniósł w styczniu 2013 roku 42,9 pkt. wobec 44,6 pkt. na koniec poprzedniego miesiąca - podano wstępne wyliczenia.

zapomnial cudzyslow ale ma racjw silne euro daje w dupe.....zibi pisze:dla siły?jurcik pisze:Indeks PMI, określający koniunkturę w sektorze przemysłowym Francji, przygotowywany przez Markit Economics, wyniósł w styczniu 2013 roku 42,9 pkt. wobec 44,6 pkt. na koniec poprzedniego miesiąca - podano wstępne wyliczenia.
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

TAK SIĘ KOŃCZY OBRAŻANIE KOBIET NA TYM FORUM- DOBRZE WAM
chciwość jest dobra
nie wiem jak rysujesz tam nie ma wsparciaroberttheus pisze:o co chodzi z tym zjazdem na e/$ retest wsparcia 1.328???
wedłog moich kresek
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, 09:15 przez zibi, łącznie zmieniany 1 raz.