DayTrading: Czwartek 24.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.01.2013
O 9:28 zobaczymy czym pochwalą się Niemcy...i tym samym dalszy zjazd czy może lekkie odbicie..
crok, jak możesz wyładowywać swoje frustracje na starszych paniach ?! wstydz się
przecież nikt z Was nie wie jak się rynek zachowa 

pkubiu pisze:
Proszę Admina o zablokowanie tego delikwenta!!! - jawnie mnie obraził!!!
Po pierwsze - stopka niezgodna z regulaminem - wysłałem ponownie PW
Po drugie - post niezgodny z regulaminem.
Proszę przeczytać regulamin i się stosować. Obowiązuje on każdego po równo.
co myślicie o L na AUD/USD ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
1,0480 - TAM DAŁAM lPipsKong pisze:co myślicie o L na AUD/USD ??
chciwość jest dobra
Tomasz Konieczny, partner w zespole ds. rynków kapitałowych PwC, stwierdził:
„Pomimo niekorzystnej sytuacji ekonomicznej i politycznej w Europie, perspektywy na rynku pierwszych ofert publicznych wydają się ulegać poprawie, szczególnie biorąc pod uwagę wzrost aktywności w ostatnim kwartale ubiegłego roku. Na rynki europejskie powoli zaczyna powracać optymizm – w ostatnich miesiącach na giełdach w Londynie, Warszawie, Niemczech, Luksemburgu, Szwajcarii i Oslo odnotowano oferty o znacznych wartościach.”
„Pomimo niekorzystnej sytuacji ekonomicznej i politycznej w Europie, perspektywy na rynku pierwszych ofert publicznych wydają się ulegać poprawie, szczególnie biorąc pod uwagę wzrost aktywności w ostatnim kwartale ubiegłego roku. Na rynki europejskie powoli zaczyna powracać optymizm – w ostatnich miesiącach na giełdach w Londynie, Warszawie, Niemczech, Luksemburgu, Szwajcarii i Oslo odnotowano oferty o znacznych wartościach.”
Chyba na początku stycznia bredniepkubiu pisze:1,0480 - TAM DAŁAM lPipsKong pisze:co myślicie o L na AUD/USD ??
ale jaja na edku 

rafmax pisze:ale jaja na edku
nie jaja

a tak na poważnie to edek widać szuka "powodu" do dalszego "up", dane z niemiec dobre i reakcja zdecydowana
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
- ForexTig3r
- Maniak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线