DayTrading: Poniedziałek 21.01.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 sty 2013, 23:01

Wzrost
20
31%
Bez zmian
12
19%
Spadek
32
50%

Liczba głosów: 64

baczniew
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 21.01.2012

Nieprzeczytany post autor: baczniew »

adk pisze:Popraw mnie, jeśli sie mylę

Mają rozpocząć wczesniej niż zwykle

http://www.boj.or.jp/en/announcements/r ... 0121b.htm/

ooo dzieki za byc moze wczesniejszy sen ;)
kurcze gdzies czytalem ze ma byc wczesniej niz zwykle o godzine tj nie o 4 tylko o 3 w nocy!
a tutaj faktycznie 24!
DZIEKI

hej a tak z ciekawosci skad bedziecie czerpac informacje najszybsze najpewniejsze? z reutersa?
bo nigdy do tej pory nie patrzylem gdzie japonce same z siebie publikuja dane... moze maja jakies lepsze zrodlo??

@ Nowy123 nie myslisz ze moze dosjc do wczesniejszej realizacji zyskow zanim dojdziemy do 123?
bo na chwile obecna nawet nie doszlismy do 120!! hmm nie wiem czy ludzie wytrzymaja czekac poand 300pipsow ;/
a lepiej stracic 10piosow zysku niz stracic potem nagle setke ;) przez pazerność :p
Skills pay the bill's

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

baczniew pisze:
adk pisze:Popraw mnie, jeśli sie mylę

Mają rozpocząć wczesniej niż zwykle

http://www.boj.or.jp/en/announcements/r ... 0121b.htm/

ooo dzieki za byc moze wczesniejszy sen ;)
kurcze gdzies czytalem ze ma byc wczesniej niz zwykle o godzine tj nie o 4 tylko o 3 w nocy!
a tutaj faktycznie 24!
DZIEKI

hej a tak z ciekawosci skad bedziecie czerpac informacje najszybsze najpewniejsze? z reutersa?
bo nigdy do tej pory nie patrzylem gdzie japonce same z siebie publikuja dane... moze maja jakies lepsze zrodlo??

@ Nowy123 nie myslisz ze moze dosjc do wczesniejszej realizacji zyskow zanim dojdziemy do 123?
bo na chwile obecna nawet nie doszlismy do 120!! hmm nie wiem czy ludzie wytrzymaja czekac poand 300pipsow ;/
a lepiej stracic 10piosow zysku niz stracic potem nagle setke ;) przez pazerność :p
przy takich infach zawsze bujaja gora dol i jesli pozytyw to robia jeszcze wyskok w gore HT i dopiero sprzedawanie faktow a ten wyskok moze byc duzy zanim bedzie w dol zobaczymy co BOJ ustali pasowalo by teraz po SL pojechac w dol jeszcze d owspracia ORGR i akcja :) albo jeszcze test dzisieszego denka mozan sie zahegowac :) w obi strony jesli teraz dopiero ktos chce wchodzic a nie ma L z nizszych poziomow

-- Dodano: pn 21-01-2013, 23:07 --

nie wiem czy zrobi od razu 300 czy ile pisze jedynie gdzie tam opory jeszcze mamy wyzej :) i ORGR tez ladne

robsoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: robsoy »

kolega 123 pisał do mnie ,że samobójstwo otwierac eski na górnej bandzie 119,62 SL tylko 10 pipsiaków do skasowanych 35,a kiedy otwierac pozycje w środku kanału?
męczy troche euro\funt poz esek otwartych 0,8420 idealnie na oporach tutaj SL szerszy bo możliwy ruch na 0,8455{35 pipsów} ,ale po tym to ja widzę nawet poniżej 0,82 ,wiec stosunek 1-6

Zablokowany