DayTrading: Poniedziałek 21.01.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 21.01.2012
Z punktu widzenia AT jak najbardziej prawdopodobny scenariusz, jeśli na naszym złociszu mielibyśmy mieć takie poziomy to by znaczyło że EUR/CHF jest dobrze pod 1.2 (tak mi się zdaje), tylko żeby do tego doszło ktoś musi porządnie narozrabiać.
No ale szaf z trupami ci u nas dostatek;)
No ale szaf z trupami ci u nas dostatek;)
Nic z tego nie kumam, czy któryś to z panów rekinów Forexu może mi wyjaśnić co to ta dywergencja będę zobowiązana
dywergencja z RSI – wcześniej do korekt dochodziło w momencie, gdy ten wskaźnik osiągał wartość 80, teraz mamy wyższy szczyt na wykresie ceny i niższy na oscylatorze;

dywergencja z RSI – wcześniej do korekt dochodziło w momencie, gdy ten wskaźnik osiągał wartość 80, teraz mamy wyższy szczyt na wykresie ceny i niższy na oscylatorze;
chciwość jest dobra
na jakim interwale czasowym?
załoze sie ze na dłuuugim 

kreci londyn jak moze 
-- Dodano: pn 21-01-2013, 11:29 --
ale na indeksach coraz blizej korekty DAx to juz dawno pokazuje jeszcze SP500 dokończy swoje macanie 1500

-- Dodano: pn 21-01-2013, 11:29 --
ale na indeksach coraz blizej korekty DAx to juz dawno pokazuje jeszcze SP500 dokończy swoje macanie 1500
Witam wszystkich w nowym tygodniu i z nowymi możliwościami na zarobienie kilku pipsów czego wszystkim życzę 
Mam pytanko które umieszczę w " Dyskusjach ogólnych " - dotyczy ( median lines Andrews Pitchfork )
Proszę o jakieś komentarze
Golda obstawiam na UP
tak myślę

Mam pytanko które umieszczę w " Dyskusjach ogólnych " - dotyczy ( median lines Andrews Pitchfork )

Golda obstawiam na UP

- ForexTig3r
- Maniak
Działa Wam?ForexTig3r pisze:https://www2.gotomeeting.com/register/918981138
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
no to sie oslabil frank do pln
kombinuja jak moga aby zbierac na mieszkaniowkach 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

podbijają edka na 1.3340 tam daje S
i dalej nie wiem co ta dywergencja pytałam sie szefa to kazał mi sie obrócić i lekko pochylić o co chodzi???
i dalej nie wiem co ta dywergencja pytałam sie szefa to kazał mi sie obrócić i lekko pochylić o co chodzi???

chciwość jest dobra
speedpips pisze:Witam wszystkich w nowym tygodniu i z nowymi możliwościami na zarobienie kilku pipsów czego wszystkim życzę
Golda obstawiam na UPtak myślę