eur/usd - dziennik fx
Re: eur/usd - dziennik fx
No super...a masz jakieś wyciągi dzienne?
Wyciągi dzienne ?4expage pisze:No super...a masz jakieś wyciągi dzienne?
No tak - Z wykonanych zleceń. Przecież gdzieś to musisz mieć jeśli grasz na rachunku rzeczywistym. Ja takie dostaje codziennie e-mailem. Może wrzuć skan tego - zobaczymy ile operacji jest na minus i jakie saldo?
Nie mam zamiaru pokazywać swoich wyciągów a tym bardziej salda, może kiedyś podłącze myfxbook i zakryję wszystkie dane aby było tylko widać skuteczność strategii i przyrost depozytu.4expage pisze:No tak - Z wykonanych zleceń. Przecież gdzieś to musisz mieć jeśli grasz na rachunku rzeczywistym. Ja takie dostaje codziennie e-mailem. Może wrzuć skan tego - zobaczymy ile operacji jest na minus i jakie saldo?
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie prowadzę strony internetowej typu : "zacznij zarabiać na forexie i skontaktuj się ze mną za 500zł Cie nauczę " więc nie mam potrzeby udowadniania całemu światu ile zarabiam.
-
- Gaduła
można mieć wiele pytań do Ciebie jak do każdego jednak ja się zerknie dopiero na jego dziennik to śmiać się chce w niego głosy w poniedziałek chyba trzeba wrzucić na DT jego piękne wypociny by więcej forumowiczów się zaznajomiło ze złotym gralem naszego kolegi.
Chyba rośnie nam nowy król forumowej padaki... Treść i sposób jej wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki... Takie typowe cebulactwo i "polaczkowość".
A Tobie kulczycki mimo, że styl i sposób gry zupełnie inny mamy to gratuluję, naprawdę fajnie kosisz pipsy obiema strategiami
Oby tak dalej. Ty masz w ogóle sl'e
?
Nie pamiętam czy pisałeś, a drugi raz całego dziennika mi się czytać nie chce, więc po prostu spytam
Ile masz % riska na pierwszą pozycję w tej strategii nr. 1?
Pozdrawiam, Midas
A Tobie kulczycki mimo, że styl i sposób gry zupełnie inny mamy to gratuluję, naprawdę fajnie kosisz pipsy obiema strategiami

Nie pamiętam czy pisałeś, a drugi raz całego dziennika mi się czytać nie chce, więc po prostu spytam

Pozdrawiam, Midas
Midas SL używam bardzo rzadko, albo otwieram przeciwne(strategia 1) albo dokładam(strategia2).Midas pisze:Chyba rośnie nam nowy król forumowej padaki... Treść i sposób jej wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki... Takie typowe cebulactwo i "polaczkowość".
A Tobie kulczycki mimo, że styl i sposób gry zupełnie inny mamy to gratuluję, naprawdę fajnie kosisz pipsy obiema strategiamiOby tak dalej. Ty masz w ogóle sl'e
?
Nie pamiętam czy pisałeś, a drugi raz całego dziennika mi się czytać nie chce, więc po prostu spytamIle masz % riska na pierwszą pozycję w tej strategii nr. 1?
Pozdrawiam, Midas
Ale tak jak widać na screenach sporo mam stratnych pozycji, co zaraz odrabiam następnymi trejdami i wychodzę na +.
Risk na pierwszą pozycje wynosi 0.37%
Z drugiej strategii wczoraj i dziś aż 30 pozycji i tylko jedna pozycja potrzebowała dokładki
+ 134 pip
Z pierwszej strategii przegapiłem niestety wejście
.
Screeny podzielone na dwa bo nie było jak zrobić żeby wszystko było widoczne.

+ 134 pip
Z pierwszej strategii przegapiłem niestety wejście

Screeny podzielone na dwa bo nie było jak zrobić żeby wszystko było widoczne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziś +47pips druga strategia
Chce zaznaczyć iż zoptymalizowałem trochę drugą strategie w celu zmniejszenia ryzyka, każda następna dokładka będzie otwierana dopiero po około 70 pipsach.

Chce zaznaczyć iż zoptymalizowałem trochę drugą strategie w celu zmniejszenia ryzyka, każda następna dokładka będzie otwierana dopiero po około 70 pipsach.
+ 119 pips z pierwszej strategi, bardzo ładne sygnały
Z drugiej strategi wiszą mi dwie eski, na 1.33558 mam tp, może w nocy uderzy

Z drugiej strategi wiszą mi dwie eski, na 1.33558 mam tp, może w nocy uderzy