eur/usd - dziennik fx

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
4expage
Gaduła
Gaduła

Re: eur/usd - dziennik fx

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

No super...a masz jakieś wyciągi dzienne?

Awatar użytkownika
kulczycki
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kulczycki »

4expage pisze:No super...a masz jakieś wyciągi dzienne?
Wyciągi dzienne ?

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

No tak - Z wykonanych zleceń. Przecież gdzieś to musisz mieć jeśli grasz na rachunku rzeczywistym. Ja takie dostaje codziennie e-mailem. Może wrzuć skan tego - zobaczymy ile operacji jest na minus i jakie saldo?

Awatar użytkownika
kulczycki
Stały bywalec
Stały bywalec

4expage pisze:No tak - Z wykonanych zleceń. Przecież gdzieś to musisz mieć jeśli grasz na rachunku rzeczywistym. Ja takie dostaje codziennie e-mailem. Może wrzuć skan tego - zobaczymy ile operacji jest na minus i jakie saldo?
Nie mam zamiaru pokazywać swoich wyciągów a tym bardziej salda, może kiedyś podłącze myfxbook i zakryję wszystkie dane aby było tylko widać skuteczność strategii i przyrost depozytu.

Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie prowadzę strony internetowej typu : "zacznij zarabiać na forexie i skontaktuj się ze mną za 500zł Cie nauczę " więc nie mam potrzeby udowadniania całemu światu ile zarabiam.

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

można mieć wiele pytań do Ciebie jak do każdego jednak ja się zerknie dopiero na jego dziennik to śmiać się chce w niego głosy w poniedziałek chyba trzeba wrzucić na DT jego piękne wypociny by więcej forumowiczów się zaznajomiło ze złotym gralem naszego kolegi.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Chyba rośnie nam nowy król forumowej padaki... Treść i sposób jej wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki... Takie typowe cebulactwo i "polaczkowość".

A Tobie kulczycki mimo, że styl i sposób gry zupełnie inny mamy to gratuluję, naprawdę fajnie kosisz pipsy obiema strategiami :) Oby tak dalej. Ty masz w ogóle sl'e :lol: ?

Nie pamiętam czy pisałeś, a drugi raz całego dziennika mi się czytać nie chce, więc po prostu spytam :P Ile masz % riska na pierwszą pozycję w tej strategii nr. 1?

Pozdrawiam, Midas

Awatar użytkownika
kulczycki
Stały bywalec
Stały bywalec

Midas pisze:Chyba rośnie nam nowy król forumowej padaki... Treść i sposób jej wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki... Takie typowe cebulactwo i "polaczkowość".

A Tobie kulczycki mimo, że styl i sposób gry zupełnie inny mamy to gratuluję, naprawdę fajnie kosisz pipsy obiema strategiami :) Oby tak dalej. Ty masz w ogóle sl'e :lol: ?

Nie pamiętam czy pisałeś, a drugi raz całego dziennika mi się czytać nie chce, więc po prostu spytam :P Ile masz % riska na pierwszą pozycję w tej strategii nr. 1?

Pozdrawiam, Midas
Midas SL używam bardzo rzadko, albo otwieram przeciwne(strategia 1) albo dokładam(strategia2).
Ale tak jak widać na screenach sporo mam stratnych pozycji, co zaraz odrabiam następnymi trejdami i wychodzę na +.
Risk na pierwszą pozycje wynosi 0.37%

Awatar użytkownika
kulczycki
Stały bywalec
Stały bywalec

Z drugiej strategii wczoraj i dziś aż 30 pozycji i tylko jedna pozycja potrzebowała dokładki :lol:
+ 134 pip

Z pierwszej strategii przegapiłem niestety wejście :roll: .

Screeny podzielone na dwa bo nie było jak zrobić żeby wszystko było widoczne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
kulczycki
Stały bywalec
Stały bywalec

Dziś +47pips druga strategia :lol:

Chce zaznaczyć iż zoptymalizowałem trochę drugą strategie w celu zmniejszenia ryzyka, każda następna dokładka będzie otwierana dopiero po około 70 pipsach.

Awatar użytkownika
kulczycki
Stały bywalec
Stały bywalec

+ 119 pips z pierwszej strategi, bardzo ładne sygnały :lol:
Z drugiej strategi wiszą mi dwie eski, na 1.33558 mam tp, może w nocy uderzy :mrgreen:

ODPOWIEDZ