DM BZWBK - model ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
13%
Poza paroma minusami są ok
1
13%
Przeciętny
2
25%
Mają wiele wad
2
25%
Stanowczo odradzam:
2
25%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DM BZWBK - model ECN

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

a teraz LUKA puscili notowania i czekma na super brokera by teraz swieczki uzupelnil !!!!!!!!!!!!!!!!

-- Dodano: pt 18-01-2013, 12:32 --

tak z ciekawosci do chlopakow co beda mieli tutaj rachunek jeszcze napiszcie po jakim czasie uzupelnili swieczki z dzis :)

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Nowy123 to jest forum nie czat , tego typu wpisy robia niepotrzebny śmietnik na forum .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
InvestoronlineFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: InvestoronlineFX »

Szanowni Państwo,

w nawiązaniu do wcześniejszej informacji o awarii, informujemy, że została ona usunięta.
Za powstałe utrudnienia przepraszamy.

DM BZ WBK S.A.
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Pierz Andrzej pisze:Nowy123 to jest forum nie czat , tego typu wpisy robia niepotrzebny śmietnik na forum .
cos zlego robi trzeba pietnowac takie dzialania i ostrzegac

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Ja wszystko rozumiem jednak że z mojego punktu widzenia część Twoich wpisów nie ma charakteru informacyjnego , raczej skłaniałbym się ku chęci nabijania ilości postów niezależnie od tego czy wnoszą coś do wątku czy też nie ;)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

Historia w DM BZWBK uzupelniona, zmierza ku lepszemu :) tym bardziej , ze Alior tego jeszcze nie zrobil
konkurencja ma ochote chyba troche podskubac klientow, BRE obnizylo prowizje do DMBZwBK i Aliora
no i podobno tam nie bylo awarii

glaca38
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: glaca38 »

Damian77 pisze:Historia w DM BZWBK uzupelniona, zmierza ku lepszemu :) tym bardziej , ze Alior tego jeszcze nie zrobil
konkurencja ma ochote chyba troche podskubac klientow, BRE obnizylo prowizje do DMBZwBK i Aliora
a to bardzo dziwne,bo ponoc bre korzysta rowniez z integrala,wiec jak to mozliwe? :roll:

houk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: houk »

Damian77 pisze:Historia w DM BZWBK uzupelniona, zmierza ku lepszemu :) tym bardziej , ze Alior tego jeszcze nie zrobil
W takim razie żeby nie było, że tylko krytykujemy ode mnie pochwała ustna :) dla BZWBK za b szybkie uzupełnienie dziur z dzisiejszej awarii
Pzdr

baczniew
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: baczniew »

houk pisze:
W takim razie żeby nie było, że tylko krytykujemy ode mnie pochwała ustna :) dla BZWBK za b szybkie uzupełnienie dziur z dzisiejszej awarii
Pzdr

to fakt i nie wiem jak do Was ale do mnie zadzonili i poinformowali o styuacji i mozliwosci usuniecia TP SL i zamkniecia pozycji... tylko zapomnialem sie spytac czy PKC czy cena rynkowa?! wątpie w ta rynkowa bo pan pytany o kurs powiedzil ze ich terminale sa offline i konkurencja ma tyle i tyle xD
wiec ciekawe jakby zamykali...

nie mniej jednak zadzonili...
takze to zachowanie pozwole sobie POCHWALIĆ

a tak suma sumarum mogliby dzisiaj zamknac Rynek w tym momencie:) dzisiaj bylem tylko na EJKU i chcialbym sie obudzic w poniedzialek pewnie po duzej luce w okolicach 123 albo i wiecej:) :d
marzenia xD
Skills pay the bill's

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

houk pisze:
Pzdr

jako na swieczkach tego nie widac :lol: :lol:

ODPOWIEDZ