-- Dodano: pt 18-01-2013, 12:32 --
tak z ciekawosci do chlopakow co beda mieli tutaj rachunek jeszcze napiszcie po jakim czasie uzupelnili swieczki z dzis

cos zlego robi trzeba pietnowac takie dzialania i ostrzegacPierz Andrzej pisze:Nowy123 to jest forum nie czat , tego typu wpisy robia niepotrzebny śmietnik na forum .
a to bardzo dziwne,bo ponoc bre korzysta rowniez z integrala,wiec jak to mozliwe?Damian77 pisze:Historia w DM BZWBK uzupelniona, zmierza ku lepszemutym bardziej , ze Alior tego jeszcze nie zrobil
konkurencja ma ochote chyba troche podskubac klientow, BRE obnizylo prowizje do DMBZwBK i Aliora
no i podobno tam nie bylo awarii
W takim razie żeby nie było, że tylko krytykujemy ode mnie pochwała ustnaDamian77 pisze:Historia w DM BZWBK uzupelniona, zmierza ku lepszemutym bardziej , ze Alior tego jeszcze nie zrobil
konkurencja ma ochote chyba troche podskubac klientow, BRE obnizylo prowizje do DMBZwBK i Aliora
no i podobno tam nie bylo awarii
houk pisze:W takim razie żeby nie było, że tylko krytykujemy ode mnie pochwała ustnaDamian77 pisze:Historia w DM BZWBK uzupelniona, zmierza ku lepszemutym bardziej , ze Alior tego jeszcze nie zrobil
no i podobno tam nie bylo awariidla BZWBK za b szybkie uzupełnienie dziur z dzisiejszej awarii
Pzdr
houk pisze:W takim razie żeby nie było, że tylko krytykujemy ode mnie pochwała ustnaDamian77 pisze:Historia w DM BZWBK uzupelniona, zmierza ku lepszemutym bardziej , ze Alior tego jeszcze nie zrobil
no i podobno tam nie bylo awariidla BZWBK za b szybkie uzupełnienie dziur z dzisiejszej awarii
Pzdr